Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaardokk27

Trzy lata abstynencji

Polecane posty

Gość maaardokk27

Jesteśmy razem już ponad 3 lata, i do dziś nie uprawialiśmy sexu. Na początku był niby strach i że to za szybko. Ok. czekałem cierpliwie. Przez rok praktycznie mieszkaliśmy razem ja kończyłem studia ona była na półmetku. W święta Bożego Narodzenia oświadczyłem się wybraliśmy termin, zamówiliśmy sale itd. Ślub mamy w czerwcu, kiedy miesiąc temu znowu zapytałem czy może już czas to usłyszałem że boji się ciąży, no to mówię żeby poszła do ginekologa i poprosiła o tabletki + gumki wszystko powinna być ok. Miała niby iść ale zaczęła być katolikiem tz tak chodziła do kościoła od świta jak ja od święta była spowiedź itd. i teraz co niedziela a nawet w tygodniu chodzi do kościoła. Tak przynajmniej twierdzi bo na chwile obecną mieszkamy w innych miastach (moja praca) i widujemy się co 2-3 tyg. I tu jest moje pytanie co mam o tym myśleć jeśli przed ślubem żyje w celibacie czego mam się po nim spodziewać. Ja mam 27 lat ona 24.

Gość maaardokk27
Tego się obawiam

Weź się wprost zapytaj o co jej chodzi, bo coś dziwne te wymówki. Jak nie chce "bo coś tam" to niech powie, a nie nagle się niezwykle wierząca stała...

Gość maaardokk27
No mogę się zapytać ale znam ją trochę będą krokodyle łzy i teksty jaka to ja zacofana jestem itd. Naprawdę sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć a myślę coraz bardziej i nie mam się z kim wygadać

Niewesołe masz widoki .Twoje życie erotyczne może być równie ubogie po jak i przed ślubem. Potem się żony dziwią ze mężowie nie są wierni:O Jak on mógł mi to zrobić? A ja go tak kocham! Chyba platonicznie:D

Z cukru nie jest, nie rozpuści się. Więc nawet jak się popłacze to nie odpuszczaj.

Gość maaardokk27
Czyli mam się nie uginać i nie patrzeć na jej argumenty. Dopytuje się żeby nie wyszło że chcę ja zostawić przed ślubem itd Czekam też na jakieś opinie pań

Gość maaardokk27
???????? jest tu ktoś?

Gość waraaaas
jesli nie miales jeszcze slubu to uciekaj chlopie ona zapewne jest asexualna wiec jesli na sexsie Ci zalezy to dla was najlepsze rozwiazanie to koniec

24 lata- to już seksualność powinna aż grać jak na organach. Czy w ogóle istnieje jakaś więź erotyczna między wami? Przecież nie musicie mieć stosunków seksualnych by się zaspokajać. Jest tyle sposobów:D A jeszcze do tego bliskość i poznawanie własnych ciał i pragnień... Czy to jest czy nie ma? Skoro macie się pobrać to musicie wiedzieć na co każda ze stron może liczyć.

Gość dziś na pomarańczowo
hmm, może ona nie chce brać tabsów? wiesz, one mają sporo skutków ubocznych, przede wszystkim kobiety obawiają się tycia, bo apetyt się wzmaga i woda w organizmie zatrzymuje. może z tego powodu wymyśliła tę bajeczkę o kościele? wiadomo, gumka to słabe zabezpieczenie, tabsów się boi, ciąży też się boi, więc kombinuje, jak potrafi. tylko skoro Ty 3 lata wytrzymałeś, planujecie ślub, to trochę dziwne. ja się boję ciąży jak cholera, ale ja nie mam faceta, a z jakimś świeżo poznanym jakbym wpadła, to katastrofa, ale u Was są poważne plany. porozmawiaj z nią, postaw ją pod murem i poproś, żeby się w końcu porządnie wytłumaczyła, bo inaczej może być tak, że faktycznie będziecie białym małżeństwem, dopóki wytrzymasz.

Gość maaardokk27
Chce pokazać jutro jej ten temat żeby nie mówiła mi że tylko ja tak myślę jak nie tabletki to co zastrzyki czy plastry? Nie chce kota w worku trzy lata byłem wierny jak pies i nic z tego nie mam

Gość cos tu jest nie tak
ona cos kreci. niech mowi wprost o co chodzi. to nie jest blaha sprawa w zwiazku. tak nie moze byc. a ona jest dziewica? piescicie sie czy w ogole nie ma u was sfery intymnej?

Gość jak ty wytrzymales tyle czasu?
podziwiam. bedzie biale malzenstwo na bank, na 10000 %, jestem przekonana ze ona jest aseksualna, nie odczuwa pociagu, sex po slubie bedzie tylko w celach splodzenia dzieci, raz w dzien plodny, po ciemku, pod koldra

Gość maaardokk27
No nawet tych małych pieszczot nie ma. Byłem twardy że tak powiem zawziąłem się na czymś inny, Pytałem czy jest dziewico ale nigdy mi nie powiedziała w Prost zawsze zbijała ten temat. I że tak powiem nie chce takiego czegoś żebym musiał wyżalać się w burdelu.

Gość jestes trzezwy/a?
tobie sie nie da nawet dotknac a pewnie inni ja dmuchaja ze az piszczy podloga

Gość maaardokk27
o to czy mnie zdradza sie nie boje bo nie

Gość Wkurzona jestem :/
A widziałeś ją w ogóle nago? Fakt może być aseksualna albo może po prostu wstydzi się siebie nago - chodzi mi o waginę.

Jeśli jesteście 3 lata razem i nie umiecie razem otwarcie rozmawiać o seksie (ona unika seksu i tego tematy) to z czasem będzie gorzej. Nie zmienisz jej i pogódź się na bardzo znikomy (lub żaden) seks po ślubie.

Gość jeszcze bym sprawdzila
nie jestes dla nie pociagajacy i bedzie walial cie w rogi, lepiej zwiewaj gdzie pieprz rosnie!

maaardokk27, jeżeli prawdą jest to co piszesz, to zadałeś niezłego klina. Nie wiem co powiedzieć. Według mnie to bardzo duże ryzyko. Coś tutaj może być szyte grubymi nićmi. Porozmawiać o tym co sądzisz powinieneś i to mocno. Ale czy usłyszysz prawdę ? Czerwiec blisko. Nie zapominaj o tym, że ślub łatwo wziąć, gorzej z dostaniem rozwodu. Czytelnicy, wypowiedzcie się co myślicie. Chłopak ma poważny dylemat. A Ty Maardook27 powiedz później do jakich wniosków doszedłeś.

Gość dziewczynazdaleka
porozmawiaj z nią!!! Poważnie!!!!!

Gość tak myślę.........
Musisz z nią porozmawiać... zastanawia mnie to, co pisałeś o jej wykręcaniu się od odpowiedzi, czy jest dziewicą... może ona ma jakieś bolesne doświadczenie? Może ktoś ją skrzywdził? Jeżeli tak jest, tym bardziej powinieneś o tym wiedzieć, bo to będzie miało wpływ na Wasz związek. Ja się dziwię, że wytrzymałeś 3 lata, ale chyba jednak lepiej przekonać się przed ślubem, niż po.

Gość bubasababubaaa
może naprawdę boi się ciąży. a pozatym może chciała przeżyć to dopiero po ślubie. skoro 3lata wytrzymałeś to może warto poczekać te 3 miesiące? ale pogadaj czy to na prawdę tylko strach przed ciążą, może boi się bólu lub czegoś? musicie szczerze porozmawiać