Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponge123

hiszpania

Polecane posty

Gość sponge123

Witam, w tym roku chcialabym wyjechac na miesieczny kurs hiszpanskiego w samej hiszpanii. moze znacie jakies dobre szkoly? po maturze chce studiowac w hiszpanii

Gość moze...
pamietniki z wakacji

wejdz na strone www.ang.pl i tam jest tez sekcja hiszpanska. Ja mieszkam we Wloszech to nie bardzo moge pomoc.

Gość kolega adama
daruj sobie hiszpanie, tam jest krysyzs i duze bezrobocie, trudno Ci bedzie o jakas dorywcza prace, kraj bez perspektyw na najblizsze 10 lat jesli nie dluzej, mysl o przyszlosci!

Gość Sasza Jebakov
Przychodzi mi na myśl tylko hiszpańska mucha.

To prawda kryzys jest okropny. W Hiszpanii to nie wiem jak jest, ale we Wloszech masakra.

Nie znam szkół. Jako region (klimat, ludzie) polecam Andaluzję (południe) Hiszpanii. Alicante, Murcja, Sevilla, Cordoba, Giblartar

Gość kolega adama
thaisse80 darze Wlochy szcegolna sympatia, doswiadczenia osobiste i wiedza ogolna, polnocne Wlochy dadza sobie rade, zawsze dawaly, gorzej z "brudnym" poludniem, polnoc to kolebka wszystkiego , La scala itp, juz tyle lat minelo, picollo italiano grande polaco, nawet jezyka zapmnialem, Toskania, ech 15 lat juz, uwielbiam Wlochy, ten ich koguci charakter, kazdy jeden o glowe nizszy, ale wladca swiata, nie dosc ze nizsi, slabsi, brzydrzsi ale jacy charakterni, musze ich odwiedzic..

he he...no poludnie to tragedia. ja mieszkam w samym centrum - umbria. Oby sobie poradzily. na razie wszystko idzie w gore i generalnie jest nieciekawie.