Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Ciągle szukam dowodów zdrady ze strony swojego partnera

Polecane posty

Nati_Zet rozumiem Cię, ale wydaję mi się, że nie masz się czym martwić. Sama piszesz, że ta dziewczyna to słodka idiotka, do tego pijana, plotła trzy po trzy. Na dodatek przy swoim facecie. Gdyby coś było, to by tego nie rozpowiadała na prawo i lewo. A Twój facet się speszył, bo nie chciał własnie takich nieporozumień i awantur z Twojej strony.

Gość hyhyhyhyhy
Nati oj, zdarzają się takie.. Tylko dziwne, że jej chłopak nie reaguje, ale być może ona jest taka otwarta dla wszystkich i on jest do tego przyzwyczajony. Nie musi to oznaczać od razu czegoś złego ;)

Dziękuję Wam dziewczyny za rozmowę, dużo mi to dało, wiem, że nie jestem sama i że dam radę to jakoś opanować. I też myślę coraz poważniej o wizycie u psychologa. Wpadnę tu jutro (a właściwie dzisiaj :) ) tymczasem idę spać, bo z łóżka się rano nie zwlekę :) Dobranoc wszystkim :)

Gość Dodam jeszcze
Wszystkie nicki widzisz jak dobrze potrafisz komus wytlumaczyc ze nie ma powodu do obaw. A potrafila bys tak podejsc do sprawy gdyby to chodzilo o Ciebie?

Gość Dodam jeszcze
I też myślę coraz poważniej o wizycie u psychologa.- lepiej poszukaj terapeuty i to takiego ktory ma doswiadczenie z DDA . Jest roznica miedzy psychologiem a terapeuta

Gość hyhyhyhyhy
Fakt, lżej po takiej rozmowie jest ;) Ja też uciekam do łóżka, bo krzyż łupie a dzidzia kopie jak szalona. Pewnie też chce spać :P To w sumie do dzisiaj, branoc

No właśnie probuje wbic sobie do glowy to, ze zrobila to specjalnie i tyle.. Ale nie wychodzi mi to w ogole, tylko ciagle mysle o tych jej slowach.. Rozmyslam co tam sie dzialo, czemu tak mowila.. Nie potrafie popatrzec na to z tej drugiej strony, ze glupie to dziewcze i olac po prostu.. Musze isc chyba do jakiegos psychologa, bo przez ostatnie 3 miesiace mamy takie zgrzyty, ja sie szybko denerwuje, serce mi wali od razu, cisnienie wysokie... A on nie widzi problemu w tym co robi, zawsze teksty typu ALE O CO CI CHODZI.. Kiedy naprawde już tak odwala, ze mam powod zeby sie czepiac, on nigdy problemu nie widzi ;/

Gość Dodam jeszcze
Nati wyluzuj moze dowcipy opowiadal, moze sie wyglupial, podpita panna plecie trzy po trzy a ty zaraz sobie wyswietlasz. Co Cie w ogole obchodzi co podpita panna opowiada?

Gość hyhyhyhyhy
Ja w sumie już zaczęłam, a początek jest najgorszy. Ale takie wsparcie było by fajne ;)