Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankooo

Irytują mnie kobiety brudaski.

Polecane posty

Gość jankooo

Obrzydzają mnie kobiety, które nie golą nóg usprawiedliwiając to tym, że jest zima a one noszą długie spodnie. Czy to jest tak ciężko poświęcić na to w kąpieli kilka minut? Niegolenie pach. Nie mycie włosów codziennie- tak, tak, bo Wy macie piękne włosy, które możecie myć co 2 czy o zgrozo! 3 dni i są nadal nieskazitelne! Tak, a spanie, poduszka, a chodzenie cały dzień i pójście tak spać i jeszcze rano wstanie i dalej udawanie, że ma się super fryzury? Błagam Was! A później chodzą po ulicy takie kobiety, mające tłustego kucyka, poodgniatane fryzury, z zarośniętymi nogami, pachami a później dziwota bo mąż zdradził! Kto by chciał taką brudaskę!? Teraz napiszecie, że przecież golenie nóg nie jest wyznacznikiem czystości, bo Wy tego nie robicie a i tak jesteście pachnące i czyściutkie. No tak ale widok a już co gorsze dotyk, jest po prostu odpychający i nie oszukujmy się ale w dzisiejszych czasach jest pewnego rodzaju wyznacznikiem zadbania kobiety!;/ Dziś widziałam kobietę z dzieckiem, która wcale nie była miss świata. Była fajnie ubrana, ładnie, miała świetną fryzurę i założę się, że wcale nie spędziła przed lustrem 2 godzin używając najdroższych kosmetyków. Wyglądała świeżo, lekko, zwiewnie. Za nią szła inna mamuśka, włosy w kucyk, lekko tłuste, wyglądała jakby miała pretensje do całego świata a swoim spojrzeniem mało nie zabiła tamtej. A ona uśmiechnięta, życzliwa, rozmawiała z synkiem. A tamta tylko pchała to dziecko jak jakiś ciężar i wyglądała jak wredna zmora. Jakbym miała na taką patrzeć codziennie rano to chyba nie chciałoby mi się żyć, choć miała piękną urodę a tamta była przeciętna. To i tak wolałabym tę przeciętną zwiewną, uśmiechniętą, świeżą dziewczynę niż ładną, zaniedbaną, wręcz obleśną kobietę! I nie mówcie mi, że ta zaniedbana pewnie miała problemy, może nie ma pieniędzy, może mąż źle traktuje... Bo tak wygląda większość Polskich kobiet!

Gość kobietom polskim wystarczy
że się modlą do Boga.

Gość mozaikakakakka
Ciekawe czy ty mezczyzno masz zawsze idealnie czyste włosy, ulozone, wyczyszczone paznokcie u stop i rąk oraz wyprasowane i swieze ubranie. Jestem matką rocznego dziecka, i czasami jest potrzeba wyjsc dosłownie w sekundzie do sklepu bo mala czegos potrzebuje i zeby umilić widok takim jak ty nie bede się ociagała aby umyc włosy i golić nogi. I Równiez nie robie tego co 2 dni

Gość do autorkiiiiiiiii
A co cię obchodzą inne kobiety? Pilnuj siebie, depiluj się, myj włosy i będzie dobrze. Nie przyszło ci do głowy że te z dziećmi mogą nie mieć czasu na stanie co rano przed lustrem? A ty jesteś pewnie wolna jak świnia na zakręcie bo nie dość że masz czas na wypisywanie takich pierdół to jeszcze chyba nie masz innych problemów. Co cię obchodzi czy ta jest zadowolona a tamta nie? Myslisz że ma kwaśną minę bo tłuste włosy spięła w kucyk? Durna baba z ciebie.

Gość mozaikakakakka
A ja np. bardzo lubie dresy i czasami stojąc w łazience i 2h to później zakładam dres, ktory niekoniecznie świadczy o niechlujstwie.

Gość mozaikakakakka
A jeśli są tu kobiety, które są wstanie o te wszystkie czynnosci w swoim wygladzie zadbać rano to napewno wyklucza to inne sprawy z życia codziennego, albo dzieci chodzą z kupą przez pare dobrych godzin, albo maz obiadu nie ma, albo dom wygląda jak smietnik.

Gość do autorkiiiiiiiii
Ale wy jesteście puste i pojebane- ja też robię makijaż, uwielbiam buty na obcasie, zawsze na spacer wychodzę zadbana. I jakoś nie zauważyłam aby te zaniedbane patrzyły na mnie krzywo. Zresztą nie patrzę na inne i nie czuję się od nich lepsza. Pewnie wpatrujecie się w te 'gorsze' swoimi wymalowanymi, świdrującymi ślepiami, więc źle na was patrzą. Pustaki

Gość mozaikakakakka
Wsumie racja, ja tez nie oglądam innych kobiet. Zresztą jestem wstanie zauwazyc, ktora akuirat w danym momencie nie była wstanie zrobic wszystkiego, aby się zrobic na bóstwo, a która nie robi nic ze sobą od dawna..

Gość kobieta z k(l)asą:)
nieee no autorko....najlepiej to golic nogi,pachy,i strefy intymne w kapieli a potem sie w tej wodzie kapac....a fuujjjj to jest dopiero....taka to dopiero brudas!!

Gość ewdfew
ja musze dziennie myc wlosy i koneic, to co widac to msui byc zadbane ale ejst zima i nie gole nog codziennie bo nie mam takiej potrzeby a nikt mi w spodnie i majtki nie zaglada wiec o co ci chodzi tepa autorko dennego topiku

mnie też, szczególnie po tym jak w tv kobiety arabskie mówiły, że noszą takie ubrania, co pozwala im na to by codziennie, nie myć włosów i tak ogólnie nie muszą sie starać, bo mąż musi brac to co mu dają.

Gość do Autorki....
skoro jesteś taka super zorganizowana, że możesz wszystko zrobić- ugotować, uprać, posprzatać, wyprasować, myć co dziennie głową, golić nogi i pachy, ułożyć fryzurę i zrobić makijaż i jeszcze zdążyć do pracy na godz. 8:00 to gratuluję. Jest czego zazdrościć. A my brudne, bo myjące głowę co 2 dni, z nieogolonymi nogami itd. kobiety będziemy bić ci pokłony...

A ja uważam, że mycie włosów, ogoleniu pach i nóg nie zajmuje więcej niż 15 minut. Skoro kobiety i tak biorą prysznic to te dodatkowe czynności nie są aż tak absorbujące by ich nie wykonywać. Na pewno obiad na tym nie ucierpi. Bez przesady dziewczyny! Nie dbacie o siebie bo Wam się nie chce! Fuj.

Gość gość
akurat golenie nóg i pach nie ma nic wspólnego z brudem - inaczeh wszyscy faceci byliby brudasami. To indywidualna sprawa czy ktoś chce się depilować. Włosów nawet nie powinno się myć codziennie.

Gość gość
ok zgodzę się,że nogi zawsze powinny być gładkie w dotyku ale włosów nie myje się codziennie. ja myję włosy co drugi lub trzeci dzień i uwierz wyglądają olśniewająco cały czas. mało tego zdarzyło mi się,że na ulicy zaczepił mnie facet komplementując właśnie moje włosy. zasada jest taka,że jak myjesz codziennie włosy to szybciej się przetłuszczają.

Gość gość
ja jestem kobieta ale sama nienawidze kobiet w brudnych ubraniach, z tlustymi wlosami to chyba najgorsze...ale nie ...najgorsze sa u kobiety brudne paznokcie pod plytka paznokciowa i obdrapany lakier na nich, fuuu, nie powiecie mi ze podstawa higieny zajmuje duzo czasu, to bzdura tylko flejtuchy i brudasy tak robia, moja kolezanka ktora jest w 3 miesiacu ciazy zaczela siebie zaniedbywac, bo powiedziala: mam chlopaka jestem w ciazy wiec nie musze o siebie dbac, wlosy nieumyte od tygodnia, sztywne od brudu i lakieru, w brudnych zdartych butach(to chyba najgorsza rzecz u kobiety, brudne i zdarte buty)i zadowlona chodzi codziennie po miescie, boze widzisz i nie grzmisz