Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaa26

związek z dojrzałym mężczyzną

Polecane posty

Gość stokrotkaa26

co myślicie o związku 26 letniej dziewczyny z 55 letnim facetem?

Gość susussssssssssssss
patologia, to myślę.

Gość stokrotkaa26
a czemu tak myślisz?

Gość A JA ROCZNIK 1979
jaki to związek jest? Sponsoring? Seks? Czy miłośc? To jest tylko silna fascynacja erotyczna pomiędzy wami. co będzie w łozku za 30 lat? PUKNIJ SIĘ MOCNO W GŁOWKĘ NIEWIASTO.

Gość Dojrzałym? Toż to dla Ciebie
stary grzyb!:o. I co Ty z nim chcesz niby robić?...O seksie już nawet wspominać nie będę, bo cofa mi się wczorajsza kolacja(śniadania jeszcze nie jadłam):o

kierujecie się stereotypami, wcale nie jest zapuszczony, jest doświadczony, delikatny, wyrozumiały....

Gość bawicie mnie do lez
stokrotka jak to milosc to kibicuje:) tylko musicie wiedziec czego pragniecie musicie byc swiadomi co bedzie za 20 lat ty mloda kobieta on....czy mimo starosci twoja milosc sie nie zmieni????to ciezka decyzja nalezy duzo przemyslec

Gość fggghghjh
mysle ze na ruchaniu jest oparty taki "związek"

Gość susussssssssssssss
myślę tak ponieważ przewiduję dalszy ciąg tej sielanki. nie mam pojęcia dla jakich powodów z nim jesteś, pewnie finansowych ale czy myślałaś kiedyś nad tym co on ci da za powiedzmy 5 lat ? to przecież niedużo - 5 lat ;) dla niego to dużo bo będzie mniej sprawny fizycznie, umysłowo i będzie mu potrzebna nie kobieta, a pielęgniarka. mężczyźni przechodzą endropauzę więc i to jest problemem bo stają się po prostu nie do życia. jeśli planujesz dzieci, to też musisz przygotować się na to, że takie dziecko będzie w przyszłości głęboko nieszczęśliwe bo tatuś umrze szybciej, a ono zostanie z mamusią, która będzie szukała w nieskończoność zastępcy tatusia, no i zaczną się problemy w szkole, w rodzaju: kiedy wreszcie na wywiadówkę przyjdzie zamiast dziadka ojciec dziecka. nie mówiąc już o tym, że dzieci są bezwzględne i będą wyśmiewać się z niego za głupotę matki, jakiego to ma starego ojca. teraz ten facet ci imponuje bo ma majątek, pieniądze i pewnie inne dobra, którymi się może podzielić z tobą. ale przyszłość tego związku jest nieciekawa i nigdy w życiu takiego rupiecia bym nie chciała.

Gość A JA ROCZNIK 1979
stary doświadczony cap cię omotał,zeby poruchać w młodej naiwnej cipie. zobaczysz co ci zrobi jak zajdziesz🖐️

Gość bawicie mnie do lez
ja mam 24 on 46.... Ten mezczyzna jest najwspanialszy jedyny ktorego kocham do ktorego poczulam tak silna milosc..... Tak naprawde tylko z nim jestem szczesliwa.....bronie go jak lwica:p jestesmy jak 2 polowki dopasowani:) roznica wieku?????nie widac:):):) on wyglada na 33 lata zachwuje sie gorzej jak nastolatek:p jest zabawny zwariowany.....ale tak naprawde takich mezczyzn jest malo:) i gdybym miala wybrac pomiedzie jakim 26 latkiem a starszym ale zadbanym i nie zdzidzialym bym sie nie zastanawiala:)

Gość bawicie mnie do lez
u mnie tez nie wiedzieli....wkoncu sie dowiedzieli.......reakcja????niby zaakceptowali....ale nie musze mowic co moj brat gada na nasz temat????rodziny sie nie wybiera.....zerwalam kontakty ale przeiwdzialam taka sytuacje:)

Gość Nie lubie grubasow
Czyli tu nie chodzi o to jakim ktos jest człowiekiem, po prostu musi byc starszy:o

Myślę że różnica wieku jest zbyt duża[ kilkanaście pokoleń ]. Czy warto się wiązać z takim starym mężczyzną ? Nie warto. Zgadzam się w 100 % z wpisami wyżej. Przed Tobą góra problemów, a porywów zbyt mało żeby się w to coś pakować. 🖐️

Gość Nie lubie grubasow
Kilkanaście pokoleń?:o

Gość bawicie mnie do lez
hehe a zabewne jest jak moj M ma kontakt z jakas kobieta co ma 42 lata i zrzedzi marudzi i mowi do niego Pan Jeszcze Młody.....hahahhah ja juz stara baba:p

Gość Ksenia50
ja mam 12 lat młodszego

Gość bawicie mnie do lez
stokrotka napewno musisz sie mocno zastanowic musidz pomyslec co jak rodzina tego nie zaakcepruje????co ze znajomymi????jakie macie plany??????my jestesmy 3 lata ze soba caly czas gorace uczucie:):) w tym roq slub:):):) opieralam sie nie chccialam sie wiazac chodzilo o roznice a teraz jak pomysle gdybym zrezygnowala?????bylby to zyciowy najgorszy blad milosci sie nie wybiera:):):)

Błąd, sorry, pokolenie miało być . Tak szczerze to prawie 2 pokolenia jesteś w plecy dziewczyno :D

Gość zdzisław, 63 lata
Też bym se poruchał taką młoda dupcię:)

do bawicie mnie do łez : cudownie ! Ja zawsze się cieszę, jak mnie ktoś bawi :D A tak szczerze, to Twoja sprawa z kim jesteś i kogo masz przy sobie. Nie ma się czym chełpić, to pewne. 🖐️

Gość bawicie mnie do lez
a takie zwiazki zdarzaja sie coraz czesciej........ogladacie barwy szczescia?????widzieliscie jak natalka sie zwiazala z lukaszem???chyba nie powiecie ze cos mu brakowalo???

Gość bawicie mnie do lez
oreore jasne ludzie s wypowiadaja krytykuja...ale tak naprawde gówno wiedza w kazdym razie mnie zadne uwagi przykre nie spotkaly:)

Gość tez ze starszym siedze
ale stetryczal, zdziadzial nie bylo warto roznica miedzy nami to 15 lat

Jak pisałam, nic mnie to nie obchodzi. Ja nie chciałabym mieć kogoś z dużą różnicą wieku. To wszystko 🖐️