Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsgfdgdfg

Jak rozróżnić nietrzymanie moczu od pocenia się?

Polecane posty

Gość fsgfdgdfg

Kiedyś miałam problem z nietrzymaniem moczu, ale przeszedł. Od kilku miesięcy ponownie mam stale mokre majtki. Jak rozróżnić, czy to znowu nietrzymanie moczu, czy po prostu poci mi się rzyć?

Gość fsgfdgdfg
halo?

Gość frdgrhrt
to nie wiesz czy się zlałaś czy spociłas ? :-o

Gość lenka_31
PASOŻYTY Jak donoszą raporty brytyjskich lekarzy, aż ok. 90% wszelkich chorób i dolegliwości wynika bezpośrednio lub pośrednio, z nieczystego jelita grubego, narażonego na przechowywanie gnijącego i fermentującego stolca, który jest doskonałym środowiskiem dla wylęgu nadmiaru bakterii gnilnych, fermentacyjnych i pasożytów. Z tego powodu każdy z nas może przed sobą szczerze przyznać, że czystość zewnętrzna czy "wygląd" wewnętrzny jest równie ważny, a nawet ważniejszy, od czystości zewnętrzne uznanej na całym świecie za niezbędny warunek zachowania zdrowia. Jeżeli, mimo wprowadzenia zdrowego stylu życia i odżywiania, przyjmowania witamin i minerałów, nie dostrzegasz poprawy w swoim samopoczuciu, być może przyczyną jest obecność drobnoustrojów czy pasożytów. Przez swoją obecność i Twoje starania, pasożyty obecne w Twoim organizmie, otrzymują najlepsze pożywienie jakie jest możliwe. Wykorzystują najbardziej wartościowe składniki odżywcze Twojej diety, pozostawiając Tobie jedynie resztki. Pasożyty pozbawiają organizm właściwych składników odżywczych. Innymi słowy zdrowa dieta, bez wcześniejszego usunięcia pasożytów, jest dużo mniej skuteczna niż jest w swojej naturze. http://colonica.w.interia.pl/pasozyty/pasozyt y.htm http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pa sozyty/ciekawostki-parazytologiczne/261-pasozyty-wewnatrz-na s-film-dokumentalny.html

Gość Ganta
Po zapachu, geniuszu :O

Gość fsgfdgdfg
Mój mocz jest bezbarwny i bezzapachowy geniuszu. Dlatego nie potrafię rozróżnić.

Gość fsgfdgdfg
jakieś rady?

Gość fsgfdgdfg
halo?

Gość fsgfdgdfg
halo?

Gość Ups..........
Jak się pocisz to masz mokre brzegi majtek a jak nie trzymasz moczu to środek.

Gość fsgfdgdfg
No i tak właśnie myślałam. dzięki wielkie dziubek :* temat można zamknąć