Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalejkos

mam dylemat.. serio, prosze was o pomoc :D

Polecane posty

Gość dalejkos

otóż nudzi mi się... i chce coś porobić i mam dylemat między: zrobieniem brzuszków a zwaleniem sobie konia sęk w tym, że wczoraj konkretnie pochlałem wódkę i nie wiem czy jest sens męczyć organizm teraz brzuszkam, więc konik byłby zdecydowanie lepszym wyjściem na relax.. z tym, że nie mam libido w tej chwili, po prostu nie chce mi się walić to jak? od was zależy co zrobie

Hmmm...sorry, że zadam takie pytanie: czy jak pędzi Cię do WC też pytasz czy masz coś tam zrobić i jak ktoś przytaknie to to robisz ? :D

Gość Nie lubie grubasow
Brzuszki, moze jak poprawisz swój wygląd nie bedziesz musial jechac na ręcznym. Jeszcze pompki ci dorzucam:)

Gość dalejkos
wygląd mam dobry, tzn ciało mam dobre.. i grubasem nie jestem ale jestem niski dlatego jestem sam i musze sobię walić... chyba zamiast oby tych rzeczy pójde zrobić obiad :D

Gość Nie lubie grubasow
To ile masz wzrostu?

Gość dalejkos
około 173cm

Gość Nie lubie grubasow
I niby przez to nie mozesz znaleźć dziewczyny? Napewno jest inny powód, bo wcale nie jestes taki niski. Moze podobają ci sie wysokie, a one nie chca niższego? Bo przeciez dla takich 160-165 twoj wzrost jest idealny

Gość dalejkos
wrecz przeciwnie.. podobaja mi sie niskie panny tak okolo 165cm tlyko ze dla takich moj wzrost to i tak za nisko, one patrza na ponad 180

Gość Nie lubie grubasow
Sama mam 163-164 cm i nie uważam zeby facet poniżej 180 byl dla mnie za niski i mysle, ze większość tak uważa. Powiem więcej bylam z chłopakiem który mial 174 cm, a teraz jestem z takim co ma 187 i szczerze to jego wzrost mi przeszkadza, pod tym wzgledem wolalam byłego.

Gość ja pani wasza
no to masz dylemat