Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzaonasie

Stracić trochę tłuszczyku.

Polecane posty

Gość odchudzaonasie

Cześć. Słuchajcie, odchudzam się już od przeszło 2 miesięcy. Nie jem tłuszczy, nic smażonego itd. Wszystko chudziutkie itd. Ćwiczę codziennie po 30 min, są to ćwiczenia na uda i pośladki, przy okazji na brzuszek. A zależy mi na tym aby stracić najwięcej w udach i pośladkach. Mam w sobie za dużo tłuszczu własnie.. Bo aż 31.2%. Mam 160 cm i ważę 67 kg. Co zrobić aby ten tłuszcz stracić? Ile powinno mieć w sobie tłuszczu?

Ruszać się...jakaś dietka z dużą ilością warzyw, chudych ryb i gotowanej piersi z kurczaka i będzie luzik :)...owoców radzę jeść nie za dużo, unikać białego pieczywa i makaronów. Bo węglowodany się często w tłuszczyk odkładają...A co do tabletek to jedna wielka ściema :) Amerykanie są bogaci, a jakoś pomimo różnych zażywanych tabletek tyją. Więc NIC z takich nie kupuj, bo to tylko trucie się ;)

Boginko, ruszam sie :) I jestem na diecie bialkowej, opartej wlasnie na warzywach (2 Protal), chudych rybach i gotowanej piersi z kurczaka :) Nie jem makaronow, ziemniakow, chleba itd w ogole.. A tluszczyk siedzi i siedzi

Gość kasiuaaaaaaaaa5
a ile schudlas kg w ciagu tych 2 miesiecy:)?

Gość kasiuaaaaaaaaa5
gratuluje i ci zazdroszcze:) a mialas okreslone pory jedzenia??

Do 18 tylko jem :) Rano jem śniadanie: twarożek z jogurtem naturalnym, czasami wsypuje otręby, zapycham się tym ze o matko :P Potem do szkoły 3 jogurty, na obiad gotowana pierś z kurczaka, bez przypraw, bez soli przede wszystkim, czasami dodaje vegete ziołową. I do tego tez jogurty. Albo ryby jem, bądź sałatki :) Jem buraki, ogórki korniszone, kiszone, pomidory, rzodkiewkę, kapustę kiszona. I to wszystko do 18. Do tego ćwiczę codziennie, pije dużo mleka, mam ciśnienie na nie. Potrafię wypić nawet do 3 litrów dziennie :)

Gość kasiuaaaaaaaaa5
nie miałaś zadnych wpadek typu że zjadlas cos slodkiego??:))

Nic a nic :) Żadnego landrynka, czekoladki, nawet słodkich soków nie pije :) Zero gazowanego. Trzeba być zawziętym :) Miec silna wole. Najgorsze są dwa pierwsze tygodnie, potem już lajcik :) Nawet możesz siedzieć w towarzystwie, którzy jedzą ciasta, czekoladę, batony, wszystko, kebaby itd :P A Ciebie nie ciągnie :) Przynajmniej ja tak mam :)

Gość kasiuaaaaaaaaa5
mam pytanko czy to prawda że 2 pierwsze tygodnie traci się wode z organizmu dopiero pozniej tkanke tluszczowa? czy tylko tydzien sie traci tą wode?; p

A to zależy chyba od organizmu.. Ja straciłam wodę w ciągu dwóch tygodni, znowu mi jej przybyło, ale chudnę ;) Denerwuje mnie to.. Kurcze się strasznie. :)

Gość kasiuaaaaaaaaa5
jak to wygladalo ze ile chudlas w ciagu tych 2 tygodni?; p a ile pozniej? czy wolno czy szybko jak to bylo;d?

Gość pfdsag
a jogurty naturalne czy moga być light?

Na poczatku w ciagu 16 dni schudlam z 4 kg.. A potem przez miesiac schudlam 3 kg :) na poczatku piorunem wszystko szlo, cycki zmalaly o dwa rozmiary, duzo stracilam w pasie i w biodrach.. A potem wszystko powoli, ale bylo widac ze chudne :) Osobiscie jem naturalne, ale mysle ze light tez moga byc :)

Gość pfdsag
a chude mieso jesz? a orzechy , pestki dyni , slonecznika' oczywiscie z umiarem jesz?