Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskkkskkkkkieiwwiw

dlaczego wysocy mężczyźni wolą bardzo niskie kobiety?

Polecane posty

Gość gość 12
Ciesze sie se sa wysokie kobiety, ktore mowia do rzeczy:) ja mam 166 i czuje sie idealnie. Wg mnie 160-170 to idealny wzrost Nie za wysoka i nie za niska. Moj facet lubi moj wzrost, moze dlatego ze ma 3 malutkie ciagle nadajace jak bbc siostry. Wg mnie dziewczyny niskie ( wiekszosc) chca byc bardziej widoczne wiec nosza wysokie obcasy i ostry makijaz, co powoduje ze przy swoim niskim wzroscie wygladaja, komicznie tj jak umalowane dzieci. Wcale nie sa takie filigranowe ani zgrabniutkie. Zgadzam sie z poprzedniczka, ze komentarze tu pisza glownie niskie i chyba zakompleksione laski.

Gość gośćKOPCIUCH
to proste !!!male kobiety filigranowe maja ciasniejsze dziurki ,mniejsze delikatniejsze dlonie no i rozmiar stopy damski (36 ,37 )a nie kangurzy .....np . 40!!!!!!dlaczego kopciuszek wygral?bo jej rozmiar pantofelka kojarzyl sie ksieciowi z rozmiarem cip..... kazdy facet to potwierdzi

Gość gość
2016.08.12 x większej pustaczki dawno nie widziałam i nie to że zazdroszcze urody, zawsze było mi to obce sama otaczam się wianuszkiem facetów i zwracam uwage ale nie opowiadałam nigdy jaka ja nie jestem piękna bo to płytkie i zdaje sobie sprawe że gusta są różne i nie wszystkim bedzie się podobać

Gość skonczcie prosze
k***a takiej kopalni głupoty chyba jeszcze nigdy nie widziałam

Gość gość
To, że kobiety wolą wysokich, to zrozumiałe. Wysoki wzrost to dobre zdrowie, siła i duży k***s. Za to zupełnie nie rozumiem, co faceci 190cm, 200cm widzą w takich kobietach 160cm (np Shakira i Gerard Pique). Pewnie nawet dopchać jej nie może do końca bo ją boli, ciężko też im chyba zatańczyć czy pocałować się na stojąco. Chyba faceci wybierają takie kobiety, bo łatwo je zdominować, bo przypominają im dzieci. Uważam że powinno się wybierac osoby podobnego wzrostu, a nie z różnicą 20cm.

Gość trrrrrgość
niech się każdy spotyka bzyka itp z kim chce i nic komu do tego:))))))

Gość Mateusz28p
Również uważam, że niech każdy spotyka się z kim chce ;). Przy czym gość 2017.11.12 jak widać musisz być kobietą, bo dla mężczyzny to logiczne - niższe kobiety wyglądają subtelniej i młodziej :). Są takie fajne, delikatne. Natomiast takie 170 -180 cm to mają cięższe ruchy, duże stopy czy dłonie (to jest mega niekobiece) i niestety mniej charakterne (chyba że mówimy o wredności - to tak, bo jeśli nie wyglądem to zachowaniem chcą przykuwać uwagę mężczyzn). Nie spotkałem w swoim życiu niskiej dziewczyny z nieciekawą osobowością: wręcz przeciwne z jednej strony ciepłe i kochane, a z drugiej przedsiębiorcze i niezłe w łóżku ;). Ale jak to napisałem w oparciu o własne doświadczenia oraz otoczenia. Wysoką można przelecieć, ale na całe życie trzeba brać niską. No właśnie większość kobiet w relacjach otwartych, f**k friends to wysokie panie...

Gość Kaśka8777
Wysocy częściej niż niscy mają mniejsze penisy więc wybierają mniejsze kobiety aby nie nabawiać się kompleksu wynikającego z tego, że niektóre kobiety myślą, że wysoki facet ma duży sprzęt, a tu zonk...

Gość gość
Ja mam 160 może nawet 157 nie wiem dokładnie, a mój facet 185 i jest idealny...wcześniej spotykałam się z wyższymi powyżej 190 ( za wysocy dla mnie, zbyt wysocy mnie przerazaja) i z niskimi facetami tak od 170-175 i to była kompletna porażka...niscy faceci są fatalni chociaż nierzadko przystojni...po prostu nie idzie się przy takim czuć pewnie, bezpiecznie...strasznie współczuję wysokim dziewczynom z niższymi facetami...dla mnie to by była lekko trauma ..

Gość brzoza

a ja uważam z doświadczenia, że wyzsze kobiety (175 i więcej) nie mają tak mocno wyeksponowanej potrzeby jak niższe, żeby facet był "ogromniasty i je osłaniał swoim ramieniem" po prostu WTF? :D spotykałam się z takimi 183-198 i mnie przytłaczali raczej niż czułam się przy nich bezpiecznie, w ogóle takich potrzeb nie mam, nie wiem o co chodzi z tym byciem oslanianym przez faceta ;P aczkolwiek wiem, że inne babeczki patrzyły na nich łakomie, ale co mi z tego, jak sama nie czułam się komfortowo i poza tym to oni najczęściej komentowali mój wzrost, niż niżsi, a jak założyłam nieco wyższy obcas od razu to odnotowywali, nie wiem, ale jakieś dziwne ego wysokich się włączało wtedy, jakby czuli się zagrożeni, że jeszcze ich przerosnę :p.... wydaje mi się, że wyższe babki  znacznie mniej ciągną do facetów bardzo wysokich, po prostu nie mamy takiego ciśnienia i skupiamy się na innych cechach, przez co może jesteśmy bardziej wybredne i to facetów płoszy, bo trzeba się bardziej wysilić? ;) a niższe babeczki bardziej dowartościują takiego faceta i on i one są szczęśliwsze, bo potrzebują tego poczucia ochrony, więc może po prostu sprowadza się to do tego, że facet mniej się musi starać (a faceci z natury są wygodni) - bo po prostu przytuli, podniesie, podrzuci, zaeksponuje swoją siłę itp i 100 punktów do męskości ona się czuje bezpiecznie a on jest macho, mnie np. nie ruszało jak nosił mnie wysoki facet, nawet irytowało, jakieś podnoszenie, prężenie mięśni LOL  :P oczywiście, nie oszukujmy się, większość wyższych nie chce znacznie mniejszego, ale tego samego wzrostu, czy nieco niższy jest akceptowalny np. dla takiej 183 dziewczyny facet 180 też jest oki, bo i tak rzadko przy takim wzroście zakłada się obcasy, chyba, że się jest modelką ;) to są moje obserwacje a każdy niech robi co mu serce dyktuje

Gość ona

A Ja uwazam ze wysocy  faceci  wybieraja  niskie  bo zazwyczaj  takie  sa uwazane za slodkie glupiutkie  ...ki   ktore   nadaja sie  do  prac  domowy czyli  kura domowa  i  facet nie musi sie duzo napracowac  zeby taka  miec ,a  jesli  chodzi  o wysokie   sa  bardzie  inteligentne zadbane   madre  i  bardziej  odnosza  sukcesy  i taka  staje sie  juz  dla facetow wysokich  rywalem a  facet zaczyna przyniej  traci  jaja  i  dostaje  kommpleksy  i nie czuje sie mesko  ;)prawdziwy  facet  zawsze doceni  prawdziwa  kobiete  nie czy  ona  jest niska czy wysoka  ale  czy  jest  prawdziwa nie udajaca kobieta   ,to  samo  do  facetow   jesli facet  jest prawdziwy nie ma  kompleksow  to  tez nie zwraca uwagi  na wzrost a na prawdziwo  osobowosc .po  ptrzecie  zazwyczaj  mierzenie  na wzrost  jest brane  pod uwage  u  ludzi  ze wsi tam  zazwyczaj  rodza sie  kurduple  i wiezowco .Prawdziwa kobieta ma  wzrost 165-170  a  facet  180- 190