Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blisko osadzone oczy

czy taki makijaz pasuje jak sie ma blisko osadzone, male oczy?

Polecane posty

chodzi mi o kreski na gornej powiece w miare grube wyciagniete dalej poza oko cos w stylu Amy Winehouse.pomoga cos?

Gość mroro
fota

Gość Dramma Queen
pomaluj się i zobacz czy Ci się podoba -,-

no mam wrazenie ze oczy wydaja sie wieksze i jakos wyregulowuje mi sie twarz ale nie wiem czy to nie tylko wrazenie, bo z reguly sie mowi zeby blisko osadzonych oczu zwlaszcza malych nie malowac na ciemno a ja mam wrazenie ze jednak mam odwrotnie

Gość 87 rocznik
do małych oczu pasuja takie kreski ale nie na całej linii tylko od polowy oka wysuniete na zewnatrz

jak pomaluje od srodka oka to wyglada jakbym nie dokonczyla makijazu:D nie robie od samego kacika ale troszke dalej jednak na pewno nie w polowie.

Gość ...ja pikole...
Może pasowac, ale nie radzę tej kreski bardzo daleko ciągnąc po za oko, bo będą wyglądac jak spłaszczone i jeszcze mniejsze. Po za tym radzę zaopatrzyc się w jasny cień do powiek, który nakładasz na górną ruchomą powiekę i w wewnętrznych kącikach oczu. Ważne jest także żeby bardzo jasny cień nałożyc tuż pod łukiem brwiowym. Jeśli chcesz dolną powiekę przyciemnic to nie rób tego kredką tylko cieniem i w miarę nie mocno i nigdy prze nigdy nie maluj kresek w głębi oka. To jeden z makijaży powiększajacych oczy :) http://www.youtube.com/watch?v=q3XqfDV4SGU

Gość 87 rocznik
no moze nie calkiem w polowie tak zeby kreska sie wkomponowała. jesli tak, to rob kreske przy wewn kaciku cieniutenką do coraz grubszej, chociaz tak wlasnie zazwyczaj sie maluje takie krreski :D

ja ciagne te kreski za oko kawalek i troche w gore zeby oko otworzyc ale cholercia nie znam sie na tym i jak tak czytalam to myslalam ze ja zle widze bo jakos mi lepiej. dzieki za linka:)

Gość pannaniktoś
ja też mam problem z tym jak sobie pomalować oczy, na pewno sobie zobaczę też te filmiki, ale też mam zamiar się wybrać do Douglasa na darmowe lekcje makijażu. Myślę, że jak specjalista spojrzy na mnie to mi powie, jak się pomalować. A jakby któraś z was miała ochotę się wybrać to w Zielonej Górze w Focus Mall.