Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoJaZrobiłam

sex na pierwszej randce, porażka, czy jest szansa ze mnie potraktuje powaznie???

Polecane posty

Gość takaPrawda
mnie to śmieszy, zawsze takie same pieprzenie o tym czy dałam mu za wcześnie czy nie. Dla kobiet seks to jak kij z marchewką na faceta i główna karta przetargowa. Nie dałaś mu, tylko uprawialiście sex. RAZEM. I powiem Ci na 100% , że on się nie zastanawia tak głupio co sobie ma pomyśleć. Wszystko gra, a jak nie gra to jest z ciemnogrodu.

Gość śmieszni jesteście
wy,co najeżdżacie na autorkę.Ja miałam większy hardcor.Miałam dobrego kolegę,znaliśmy się jak łyse konie.On miał dziewczyny,ja chłopaków.W pewnym momencie życia każde z nas było samo.I od słowa do słowa stwierdzilismy,że mamy swoje potrzeby,po co szukac przygodnego seksu gdzieś na dyskotece jak możemy sobie nawzajem pomóc.No i tak zaczelismy się umawiać tylko na seks.I jaki jest finał?Po dwóch miesiącach stwierdziliśmy,że oboje jesteśmy głupkami bo szukaliśmy swoich połówek nie tam gdzie trzeba-że to my jesteśmy sobie pisani.I dziś jesteśmy 15 lat po ślubie a chemia między nami jest taka sama jak na początku naszych seks-randek. Także autorko-nie zamartwiaj się.Jak facet jest normalny to to możecie stworzyć udany związek.Dziewczyny też ci tak pisały.

u mnie podobna sytuacja i w styczniu minęły 3 lata związku z tym facetem, więc nie łam się zawsze jakaś szansa jest/ Jak to mówią kto dla kogo pisany ten z nim będzie ;)

Gość macius234543
Powiem brutalnie: potraktuje cie jak pierwsza lepsza.

Gość Sekonda
To zależy jakie podejście ma do Ciebie ten facet. Jeśli nie potraktował Cię jak pierwszą lepszą to może jeszcze nic straconego ;) Miałam tak samo, poznałam się z chłopakiem przez Internet, spotkaliśmy się i zostaliśmy razem na noc. Teraz jesteśmy razem ponad rok i niedługo przeprowadzam się do niego :) Dodam, że nas dzieli 1500km :)

Gość kobietka:)
Autorka już pewnie dawno nie czyta tego wątku, ale... po jej wpisach wygląda na to, że nie czuje się z tym za dobrze. A to wystarczający powód, żeby i ten facet jej nie szanował. Nie chodzi o sam seks. Jak kobieta jest rzeczywiście wyzwolona, to poradzi sobie i nawet po pierwszym seksie nie da po sobie poznać, że facet ma ją w garści, ale.. to chyba nie jest przypadek autorki.

Gość macius234543
Kobietka: kto to jest kobieta wyzwolona?

ja sie zawsze rucham na pierwszej randce i jeszcze jakos nikt ode mnie nie uciekl. mam zasade zeby od razu sprawdzic jaki ktojest w lozku ,bo nie zamierzam tracic czasu na impotentow albo innych lozkowych nieudacznikow.

Gość macius234543
mamo ja wariat: a czy ktos ci broni?

Gość ewqewqqq

Umów się na sex randkę z najlepszymi dziewczynami z twojej okolicy już teraz! ero-date.pl

=

=