Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panów_pań

Czy założyć na sex spotkanie pończoszki ???

Polecane posty

Jestem z NIM umówiona za tydzień. Planuję ubrac się normalnie, dżinsy i bluzka, za zimno na spódniczkę i pończoszki ale czy dobrze bym zrobiła jakbym założyła pod spodnie dżinsowe pończoszki samonośne czarne plus czarne majteczki. Czy on sie bardziej podnieci? Nie zdzwi że mam pończochy pod dźinsami?

Schowaj je do torebki a jak przyjdzie co do czego to do łazienki popraw się i je załóż ;d

Gość Van Zann
dżinsowe pończoszki samonośne? :D

Gość Przed wytryskiem
Majtek nie zakładaj wcale.

Gość lopae
załóż pończochy na swój pusty łeb, a gdy otworzy drzwi krzyknij: " to jest napad" - zrobisz wrażenie :)

Gość shanizzee
załóż pończochy na dżinsy :D

Gość ele bele
ale o co chodzi ze ponczochy nie moga byc pod dzinsy ? ja tak nosze. bo jest mi wygodnie, i po za tym, jak juz dojdzie co do czego, to nie trzeba ich zdejmowac do sexu, a rajtki się plączą i nie sa "zachecające"

Ja pytam poważnie, chce go podniecić, zaskoczyć. Przecież teraz nie założę pod sukienkę cienkich pończoch czy letniej spódniczki bo za zimno. Jakby tak zdjął mi te spodnie to pomyslałam,ze fajnie by było jakby zobaczył ponczoszki :P no ale wlasnie nie wiem czy się nie wygłupię ???

Gość ele bele
zwyczajnie idę z facetem do sracza, zdejmuje dżinsy i już może mnie dymać, jak obłąkana foka. najwyżej majty zaleje mi nasieniem

Gość Dama z łasiczką 111
i po co to zakładać. jak ma cię pierrdolić w dwa otwory to niepotrzebne ceregiele

Gość ele bele
fajny podszyw ;D wg mnie, nie zrobisz z siebie posmiewiska. ja zakładam ponczochy pod spodnie i mój facet mnie nigdy nie wysmiał, mam jedne takie z microfigry, czarne, grube, raz ze jest mi ciepło, dwa, ze nie czuc pod nimi nieogolonych nóg ;D ale cienkie tez zakladam pod spodnie. jak dla mnie jak najbardziej ok.

a do dźinsowej spódniczki pasują ponczochy?? ale wg mnie zmarzne, wygłupię się tą spodniczką, jak umawiamy sie na sex w aucie, lesie, jak wyjde z domu wyletniona w spodniczce...

Gość szukająca dłuuugo
to ja z innej beczki gdzie spotkałaś tego faceta na seks spotkanie?

Gość szukająca dłuuugo
gdzie znalazłaś miało być?

to moj kolega,ale oboje mamy swoich partnerow i bedzie to w ukryciu pytam o te ponczoszki i co mam w koncu zalozyc??

"lopae załóż pończochy na swój pusty łeb, a gdy otworzy drzwi krzyknij: " to jest napad" - zrobisz wrażenie " popłakałam się ze śmiechu.

Gość mam pytanie do autorki
Skoro tak lecisz na zajetego kolege to czemu nie postąpicie uczciwie, nie podziękujecie swoim partnerom i nie zaczniecie być razem?:O

bo nie chcemy byc razem, oboje mamy swoje zycie a pocaiagmy sie wzajemnie i taki mamy zawart na razie slowny uklad ze sam sex. ja tu pytam o stroj, ponczochy pod te dzinsy czy nie?moze pod spodniczke dzinsowa czy sztruksowa jakas "nie taka letnia" mogą byc? ale zmarzne i nie wiem czy sie nie wyletnie, co on pomysli jak zobaczy mnie w spodniczce i cienkich ponczochach ... moze juz lepiej te spodnie dźinsowe i ponczochy lub sobie darowac ponczochy ??

nie nakładaj pończoch. Weź sobie coś na przebranie jakiś super komplecik np //www.sexy-bielizna.eu/Bielizna_erotyczna_c3847.html jak będzie kiedy to się przebierzesz jak nie to znaczy ze nie było potrzebne ;)

nie bede sie miala gdzie przebrac i czasu nie bedzie na to, jak pojedziemy autem do lasu :P

poczejak z tym lasem do wielkanocy

nie chcemy juz czekac i tak czekamy juz z miesiąc :P jak sie ubrac by go zachęcić, podniecić ?

Gość NieUstraszona
Włóż gumiaki, kamizelkę odblaskową i kask. Niektórych kręcą budowlańcy...;)

Gość Hajka sunieee
Załóź sobie najlepiej worek po ziemniakach na ten pusty łeb walnięta pasztetówo !!! To masz seks gwarantowany z takim kretyńskim pytaniem !!!!!!

Gość NieUstraszona
Nie tak hucznie...siostro :-D

Gość byłooooo już
byłooooo już

Gość mąż pończoszek
pończoszki jak najbardziej!