Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

;]

PRAWDZIWY FACET JEST

Polecane posty

No właśnie... Codziennie widzę tu wątek w stylu "gdzie się podziały tamte chłopy", "nie ma już prawdziwych facetów" itd. itp. Więc, Szanowne Panie, proszę wypowiedzcie się jaki ten prawdziwy facet powinien być. Zdaję sobie sprawę że wymaganie od kobiety żeby powiedziała coś wprost, jest jak proszenie Tuska, by wreszcie obniżył podatki ale co tam :P Jak zbierze się tego wystarczająco dużo, to zbiorę to w materiał i wydam książkę edukacyjną "Przysposobienie do PRAWDZIWEJ MĘSKOŚCI" :D

Gość ja jestem konkretna i kobieca
+dojrzaly +odpowiedzialny +godny zaufania +inteligentny +ambitny +szczery +wie czego chce +z zasadami

Gość czyli ja odpadam
Mam wyżej wymienione cechy, ale nie mam instynktu zdobywcy, nie mam parcia na kasę, karierę, kolejne zdobycze, rywalizację ponieważ kieruję się zasadmi które się kłócą z w/w. A poza tym to zgadza się :P

Gość wciągnęłabyś mnie w to?
i jeszcze do tego wszystkiego w łozku musi byc cudowny.

He He He, pociesz się - może można niedobór jednych cech rekompensować nadmiarem innych :D

Gość czyli ja odpadam
Ale za to świetnie gotuję i jestem zawsze zadbany, czyściutki i umiem dziurę zacerować :P

Gość śmiszny student ;)
-walczy o równouprawnienie /typ ideowca -organizuje tajne komplety -pali staniki nawet jeśli sam w nich rzadko chodzi

Uhuhuhu, tyle już o tym było, no ale jak nie wszyscy się załapali, to jedziem jeszcze raz!;) Prawdziwy facet zna swoją wartość, wzbudza szacunek, jest gotów wziąć na siebie odpowiedzialność za rodzinę, jest stabilny i godny zaufania, potrafi sprawić, że kobieta czuje się przy nim bezpiecznie.

Gość onawi
ku*rwa,ksiezniczki,moj typ faceta to pracowty,umazany smarem ,zlota raczka ,lubie patrzec jak mezczyzna pracuje fizycznie a mam szczescie do tych odwrotnych........moj ex wiecej czasu spedzal przed lustrem niz ja ,raz nawet napomknal cos ze musi sobie zrobic manikiur albo chociaz skurki elegancko powycinac.......blleee,obecny to je*any magister inzynier,co nie umie dzwiczek w szafce naprawic,dawno temu jeden dla mnie gotowal co od razu mnie wzielo na wstret jak zobaczylam go w fartuszku.....dla mnie to kuchnia jest miejscem dla baby,jakies mam szczescie do geyowatych facetow a ja po prostu bym chciala normalnego zaradnego faceta co po pracy czeka na obiad i przeglada gazete z wynikami sportowymi

"-walczy o równouprawnienie /typ ideowca" - To miał być rozumiem żart? Pytałem o zdanie KOBIETY/DZIEWCZYNY a nie feministki... No dobra, materiału na książkę nie ma, ale na ulotkę już wystarczy:P

Gość kolorowa80
CZYLI MOJ FACET:)

onawi No waśnie :) Mnie książę nie był potrzebny. Pogoniłam dziada, bo książęcy miał tyłek i książęce łapki. Zero współpracy, arystokrata. Facet, to facet. Kawał chłopa, złota rączka, przy którym ja, kruszyna, jestem jeszcze bardziej kruszynowata. Jak się spoci na siłowni - czuć pot a nie "perfumę". Chodzi, jak facet a nie jak modelka na wybiegu kręcąc pupcią. Sto kilo testosteronu :D Mój Połówek, kurczę :)

Zależy jak na to patrzeć ja spotkałem się i z takimi osobnikami, u których wymienione przez fiku mikuuu "składowe" wyglądają mniej więcej tak: - odważny - 160 na terenie zabudowanym to dla niego pryszcz; - odpowiedzialny - jak umawia się na piwo to się zawsze zjawi; - wie czego chce - rozterki są mu obce bo myślenie sprawia że aż bańka boli; - potrafi zadbać sam o siebie - o depilacji klaty nigdy nie zapomina; - ma instynkt zdobywcy - bierze i nie patrzy czy ktokolwiek obiekcje ma; - jest temperamentny - spuści wp*** każdemu kto nie wyrazi zachwytu jego beemą; - ma instynkt opiekuńczy/ojcowski - profilaktyczny dyscyplinarny łomot oblubienicy to mus. ;)