Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamigotka_

coś na poprawę cery ;]

Polecane posty

Gość pannamigotka_

Mam 26, a jak powszechnie wiadomo (choc moze nie kazda z Was o tym wie) od 25 roku życia skóra sie starzeje, pojawiaja sie pierwsze zmarszczki, skóra traci swoją jedrnosc i elastycznosc.. Oczywiscie wszystko jest indywidualna sprawa, kazda skora starzeje sie inaczej i w innym tempie, ale jedno jest pewne - czasu nie zatrzymamy... Poszperalam w necie, popytalam kosmetyczek, i mojego dermatologa co mozna uzywac poza kremami nawilzajacymi / tudziez przeciwzmarszczkowymi, pomijajac botoks i kwas hialurynowy bo do takich zabiegow nie jestem przekonana.. No i znalazlam produkt ktory mega mnie zaskoczyl.. i dlatego chce sie tym z Wami podzielic ;) od okolo 2 miesiecy stosuje kolagen.. ale nie krem z zawartoscia kolagenu, tylko czysty kolagen, ktory pozyskiwany jest z ryb. I jestem w szoku jak napieta stala sie moja skora.. Generalnie prowadze dosyc aktywny tryb zycia, czesto nie dosypiam, i zawsze bylo to widac po mojej cerze, teraz nalozony rano kolagen dziala jak szybki lifting :) Po nalozeniu, po 2-3 minutach czuje sie jak skora sie napina :) u mnie ten efekt jest bardzo silny, dlatego musze tez nalozyc jeszcze jakis krem nawilzajacy zeby troszke zniwelowac to napiecie. Po 2 miesiach z czystym sumieniem moge powiedziec ze widac efekty, i jest to w 100% naturalny hipoalergiczny produkt. Jezeli ktoras z Was chcialaby wiecej info na ten temat, badz ma tez pytania piszcie do mnie na maila - 18kaya@wp.pl . Bo czysty kolagen produkuja tylko dwie firmy w PL , dlatego jezeli chce ktoras z Was namiary gdzie go mozna dostac prosze o maila ;)

Gość ddffgrgfedd
na poprawe cery dieta sie kałania :)

Gość gfrefefvcv
kup sobie glinkę zieloną i olej koksowy :)

Gość Ewa 567888
Jeżeli chodzi o dobre kosmetyki na poprawę cery,to w pierwszej kolejności powinnaś zacząć od dobrego toniku jak http://www.e-salem.pl/p266,acnea-tonik-do-cery-tlustej-200ml-oczyszcza-i-pielegnuje-skore.html mi bardzo pomógł.

Gość hfdhnhssssss
aaaaa tam chmie jej proponujesz :-o natuara, natura olej koksowy ok :)

Gość 64rtyhfgjhfghj
lepiej kup sobie witaminę c, która pobudza skórę do produkcji kolagenu. Taki kolagen, jak i kwas hialuronowy to tylko na powierzchni działa.

Gość lawendowo513
Sprawdź kosmetyki z serii natural collegen inventia, fajnie nawilżają skórę i nadają elastyczności, a przy tym nie podrażniają skóry. Mam wrażliwą, więc zawsze miałam z tym problem. Żel do mycia twarzy nie szczypie w oczy, spokojnie można go używać jako płynu do demakijażu.

Gość vjvjkj
Kup sobie pantenol w sray,9%,jezst niesamowity