Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walka z kg

Walka z KG

Polecane posty

Gość kluska!
Nie robię dokładnie tej diety tylko się nią inspiruję .Sniadania owsianka i owoc a reszta na podstawie tej diety .Dotąd nie jadłam sniadań więc muszę się zmusić .Jem co 3 godziny i nastawiam budzik,żeby nie przegapić pory posiłku.Mam przy tym wrażenie,że co chwilę jem ale i nadzieję,że nie dopadnie mnie wilczy apetyt szczególnie wieczorem.Wypijam też butlę wody ,kawę i herbatę zieloną lub czerwoną.Jestem leń i na razie zamiast ćwiczeń wciągam cały czas brzuch jak chodzę .To świetnie wzmacnia mięśnie i prostuje sylwetkę .Do innych ćwiczeń dojrzewam .Nie mam siłowni więc pozostaną mi ćwiczenia w domu.

no to zaczynasz jakby od 2 fazy ; na 2 tez sie chudnie ładnie. ja tez od jutra 2 faza czyli tak jak ty powodzenia- tzrymam kciuki :) ja sie jutro waze po tygodniu ciekawe ile mi zlecialo ale ta dieta jest spoko - polecam ja tzn south beach :)

Gość enkaem123
szesziu, a mozesz wkleic linka do tych stronek z przepisami?

Dziś cały dzień jem jajka w 4 odstępach: 4 rano, 3 w południe, 3 podwieczór i 2 na kolacje. Piję wodę mineralną, zieloną herbatę i owocową herbatę bez cukru. Nie mam pojęcia czy moja monodieta stanie się dukanem czy czymś innym. Może przejdę na norweską.

ja chciałam kiedys zrobic kopenhaska, ale wytrzymalam 1 dzien niecaly nie dam rady, 3 razy podchodzilam i za kazdym razem z takim samym skutkiem

no wlasnie a na sb jem duzo i chudne i jestem zadowolona z wyboru ( po raz drugi ja stosuje) ( ponad 4 lata temu schudalm na njie 15, 5 kg w ponad 2 miesiace

Gość kluska!
parę lat temu zrobiłam całą kopenhaską .schudłam 8 kg ale po latach wróciły kg.Teraz chcę się odchudzać jedząc zdrowo i z głową .chcę chudnąć nie więcej niż 1kg tygodniowo

Dieta jak każda niesie ze sobą ryzyko jojo, po skończeniu. Ja zero slodyczy, smażonego i pieczywa. Dużo gotuje na parze. Na kolację codziennie od 3 tygodni poł jogurtu z otrębami owsianymi. Dużo piję, no i ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę :) A slyszałyście o occie jablkowym?o jego wspomaganiu diety? Bo czytam wiele opinii i już sama nie wiem w co wierzyć.

Nio i jeden dzin zasoba;) i 1 kg mniej az sama sie szokowałam;) dzis juz maslanka poszła sio dzis dzien saltki lodowej pomidorka i ogórka zielonego :) I nic wiecej

Dam rade dziś 2 dzień:) waga startowa 78 kg 13.03.2012 - 77 kg :) superrrr !!!!!!!!!!!!!!!!! Dzis juz maslanki nie pije dzis jestem na salacie lodowej ogórku zielonym i pomidorku ;) Z tej oto salatki mialam dziś sniadanko a teraz do pracy z salatka ;) A jak tam u was ????

czesc u mnie dzis wazenie i stopka zmieniona , w 14 dni na sb minus ,4,80 kg i minus 4 cm w pasie , wiec jestem zadowolona z wybotu diety mam nowy i ostatni cel 58 kg i mysle ze na 2 fazie chocbym ja miala pzredluzyc o te 14 dni schudne a jak wam idzie ? trzymam kciuki :)

zgadzam się z serene - tylko sb + ćwiczenia. Wszystkie pozostałe diety, z którymi się spotkałam szkodzą organizmowi i po pewnym czasie odbijają się efektem jojo. autorko, odpuść sobie tą maślankę. Dostarczając organizmowi tylko maślankę i inne płyny po pierwsze pozbawiasz go potrzebnych składników mineralnych, a po drugie zwalniasz swój metabolizm. Nie ma sensu.

do dziewczyny stosującej Dukana - jest to dieta, która może i przynosi stratę kilogramów, ale wyniszcza organizm. Nie warto.

przyłączam się !od miesiąca jestem na diecie i zeszłam 5,5kg,zostało mi do zrzucenia 3-4kg,wiem że to nie dużo ,ale uwierzcie właśnie w tym końcowym etapie jest najtrudniej

najtrudniej zrzucić te ostatnie kilogramy, ale potem jaka satysfakcja. No i uczysz się zdrowego odzywiania, więc o efekcie jojo można zapomnieć. Naprawdę się opłaca.

no ja 4 lata sie trzymlam prawie i w tamtym roku sobie pofolgowalam latem i z mojej winy pzrytylam troche , ale tearz to ostatnia moja dieta a raczej sposob na zdrowe odzywianie :) super dietka a [pojedzona jestem i chudne :)

no tak masz rację,z tymi 4kg bujam się jużod 1,5 tygodnia, i ani w jedną ani w drugą,po prostu waga stoi i nic!!!!:(

też jestem najedzona, nie głodzę się bo to nie ma sensu,zmieniłam tylko styl odżywiania się,zaczęłam ćwiczyć:)

teraz nie wolno Ci się poddawać. Musisz przeczekać ten zastój, może potrwać jeszcze nawet 2-3 tygodnie, ale waga w końcu ruszy. Organizm musi się przyzwyczaić do obecnej. Nie ma co się załamywać! :)

dzięki za pocieszenie :)nie poddam się już i tak dużo osiągnęłam,tylko zastanawiam sie co robię nie tak ,że waga stoi:(

ale badziew... masz racje zdrowe odchudzanie jest bez jo-jo . wdraza sie pewne nawyki zywieniowe i chudnei sie zdrowo

ja dzis jużnie jestem na maślance dzis saltka lodowa,pomidorki i ogórki ;) i herbatka żurawinowa :) pozdrawiam