Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walka z kg

Walka z KG

Polecane posty

Gość marika888
mam taka prace ze co 3 dzien mam dniowke przez 12 godz i jesli nie zjem wtedy normalnej kanapki to nie bede jesc w ogole, takie warunki pracy, nie da sie wziac salatki w pudelku czy czegos w tym stylu

marika, czym oprócz potrzeby widelca różni się zjedzenie sałatki od kanapki? Do pracy możesz też zabierać zawijasy z szynki, sera i jakiegoś warzywa - bierzesz do ręki i jesz. Możesz brać jogurt. Możesz nawet upiec sobie ciasteczka wg sb i je zabierać. Dla chcącego nic trudnego. A po dwóch tygodniach chleb (oczywiście pełnoziarnisty) je się codziennie.

Gość mam jej dośc
dziewczyny serena63 i ale badziew, nie przyjmują do wiadomości ,że nie każdy chce się odchudzać na diecie SB (South Beach),ta serena63 jest na każdym topiku dietetycznym i zaczyna mnie już wkurzać,bo od tygodnia chciałam się do jakiegoś wątku dołączyć(obserwuję topiki),ale nie...no bo przecież serena63 jest wszędzie i w dupie ma inne odchudzające się,gada tylko z dziwczynami które zdecydowały sie na SB,inne dziewczyny ignoruje.A żeby coś fajnego przeczytać od innych dziewczyn muszę się przekopywać przez 30 wypowiedzi (składających się z dwóch słów)sereny63. Jest przecież wątek z dietą SB (ale jestem pewna że serena63,jest tam jedna z wielu które mają coś do powiedzenia)no i lipa! Reasumując,serena63 wrzuć sebie na luz i nie wcinaj sie w każdy wątek dietetyczny,albo może załóż swój i tam się realizuj!!!POWODZENIA

Gość mmonikap
Nie masz motywacji? Nie wierz jak zacząć? Za każdym razem poprzestajesz na jednym, dwóch dniach a chcesz zrzucić zbędne kilogramy, zdrowo się odżywiać, poprawić swój wygląd i samopoczucie? Nic prostszego. Napisz do mnie. Po krótkiej ankiecie, rozpiszę jadłospis oraz zrobię listę zakupów, tak aby Twoja dieta nie była codzienną męczarnią. Podam Ci wszystkie wskazówki jak szybko możesz osiągnąć wymarzoną sylwetkę poprzez dietę i inne rzeczy, które wcale nie muszą być nieprzyjemne. Jeżeli jesteś zainteresowany/a to skontaktuj się ze mną. Podam Ci wszystkie szczegóły oraz wszystko razem ustalimy. e-mail: monikapalinska@o2.pl

Gość kjaka
ojej, jak tu nie milutko- tak czytam i od poniedziałku chciałam dołączyć ale jakaś niemiła tu atmosfera. i nawet sie zastanawiam co one ci pomarańczówko zrobily, moim zdaniem tylko dobrze radza a ty jestes jakas zazdrosna lub nie wiem co , ale ide stad bo mnie tez zaraz wyrzuci jakaś pomaranczowka

Gość qqqqqqqqa
mam jej dośc powinnas sama ze soba pisac pamietnik jak ci przeszkadzaja inni, a czytam od poczatku i same chcecie żeby wam cos doradzic co za gowniany topik ide na inny tez mialam cos doradzic ale widze żę nie warto

Gość marika888
mialo byc fajnie a tu... kicha. ja spadam, zycze wszystkim powodzenia, pozdrawiam

Kto został na tym topiku, zgłoś się :) Ja dzisiaj na śniadanie ciastko i kawę. Na obiad szaszłyki, a na kolacje zjem może rybę wędzoną. Wiecie co jest najzabawniejsze? Ze schudłam ile schudłam, a nie czuje się szczuplejsza. Mieszczę się znów w swoje spodnie, przestał wystawać mi bęben, ale szczuplejsza się nie czuje. Dziwne to trochę. Jak tam u Was?

Ja jestem :) dzisiaj pobiegałam ponad 1h (myślała ze umrę,ale dałam radę!:) )jutro mam aerobik wieczorem,może coś mi waga ruszy ...oby!!! co tam dziewczyny,jak postępy u was?

Gość pratattataata
ja tez jestem od jutra dzis pojadlam juz

Gość pratattataata
mam swoja diete dukana mozna?

Gość lajshdg
no cóz, moim zdaniem grubasy zazdroszcza chudym i zostaja zołzami na dodatek wspólczuje im mezom( o ile kiedys beda ich miec)

Gość adriannaaaqwe
mam 12 kg nadwagi i nie wiem jaka diete zastosowac?

HEjka dziewczyny :) Co wy robicie nie kłócic mi sie tutaj ;) KAzdy ma swoja diete jedni dukana jedni sb inni inne ja mam swoja to nie o to chodzi kto jest na czym tylko o to jak komu idzie z kg :) najwazniejsze że chudniemy - zadna dieta nie jest zdrowa ;) ale cóz jak kobieta nie jest na diecie to dziwna kobieta :) hehehehe Mój bilans na dzis 4 jajka + herbata żurawinowa + 2 kawy z mlekiem 1,5 + 20 min rowerek stacjonarny :) Jeszcze zostala mi kolacja bedzie to 2 jajka :) sałata lodowa :)

szesziu i gocha :) co sie tu dzieje mialo byc super ja kilka godzin w pacy a tu takie jakies przegadywanie i wogole :((((((((( to przykre

Walka z kg, Skoro jesz już same jajka (czyli samo białko), to tak jakbyś była w fazie ataku dukana. Niezależnie ile zjesz produktów białkowych, to schudniesz. Nawet im więcej tym lepiej. jakbyś do tych jajek zjadła np. rybę, jakiegoś kurczaka albo indyka, czy dukanowe ciasto, schudłabyś nie dość, że więcej to jeszcze dużo smaczniej i bardziej syto. Nie piszę, żeby przekonywać do dukana, ale dlatego że i tak jesz wyłącznie białko, a to jak dukan tylko mniej hmm...wydajny ;)

nie wiem,nie wcinam się....może faktycznie komuś się nudzi! ja czekam do 18 na kolację,mam serek wiejski ze szczypiorkiem :)

Faktycznie :) heheh moze to i dukan :) hehehehe po mojemu :) ale ja tez jem trochu warzyw bo bez nich to nie dam rady a w dukanie to dopiero 2 faza ;) jak pamietam :) ale mi dobrze tak jak jest ;)

Gość uyydggggggg
mnie to sie wydaje ze zaczęła l to ktoras z naszych dziewczyn

Gość ib c
od jutra ide na dukana bo liczenie kalori mnie juz nie bawi, i zaczne tu z wami

Na dobrą sprawę pierwsza faza trwać może 2-3 dni, a jak ktoś nie jest kolosalnie otyły nie powinna przekraczać 5 dni. No ale jak chcesz.

Gość osjmdbn
a nerki masz w porzadku? po dukanie?

Co wy się tak o te nerki martwicie? Dukan pisze w książce, że jak się pije tyle ile jest zalecane to problemy nie mają prawa wystąpić

Gość elwreria
a moja znajoma pila tyle wody ile trzeba, a nerki ma chore a przed byly zdrowe wg badan jak sie jest dlugo to moga byc jakies skutki dlatego pytam, tez mam sporo do schudniecia

Gość osjmdbn
po prostu pytam o skutki uboczne