Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marli0987xx

nieśmiałość w łóżku

Polecane posty

Gość marli0987xx

W życiu jestem dość otwartą, towarzyską osobą, pewną siebie uwodzicielką, jednak w łóżku przeistaczam się w typową szarą mysz i pytam jak to możliwe? Mam ogromne pragnienia, moja dusza pragnie seksu i mogłabym w zasadzie kochać się przy każdej nadażającej się okazji, jednak co mam w duszy tego brakuje w czynie. Nie mam odwagi dotknąć członka faceta mimo że bardzo tego pragnę i bije się z moimi uczuciami ale nie potrafię z tym wygrać ;/ dopóki jesteśmy w ubraniach mogę kusić baaardzo silnie, jednak kiedy dochodzi do momentu kiedy wystarczy krok ja uciekam.. czasem myślę że trzeba po prostu gwałtu żebym przestała wstydzić się ciała i ogólnie zmysłowości.. dramatyzuje ale już nie wiem jak sobie z tym poradzić. Pomóżcie! Jak obudzic w sobie demona seksu?;)

Gość ja mam tak samo :-/
i nie umiem tego pokonać!

Gość marli0987xx
No wlasnie przykre jest to że musiałam się spić żeby w ogóle stracić dziewictwo;/ żałosne, wiem o tym, ale prawda jest taka że boję się intymności, moich zmysłów itd, jak sobie z tym radzić pytam poważnie? Mam chłopaka już dłuugo, i dopiero niedawno zaczęliśmy się kochać, chciałabym mu dać jak najwięcej, być taką prawdziwą kocicą

musisz się przełamywać. Nie ma czegoś takiego jak motywacja. Ostatnio czytałem że zaangażowawszy nie wynika z idei tylko z działania. Wiec każde przełamywanie będzie boleć jak z wypracowaniem po pierwszej myśli pójdzie. Możesz zrobić ćwiczenie z basenem ale to dużo ci nie da innej metody nie ma jak iść na żywioł. Sam jestem nieśmiały wiec dużo o tym czytałem i nic mądrzejszego nie znalazłem jak łamanie stref komfortu czyli przełamywanie

Gość Nieco Starszy
Do marli0987xx Nie koncentruj sie na sobie samej, w Twoim przypadku to nie jest produktywne. Koncentruj sie na Twoim facecie: chcesz przeciez, zyby mu bylo dobrze ... powiedz mu, ze gp kochasz i natychmiast wez jego instrument do buzi. Nie mysl o sobie, tylko o rozkoszy, ktora mu robisz, koncentruj sie na tym, ze on bedzie wniebowziety. Zobaczysz szybko, ze myslenie o kims innym a nie o sobie i swoich strachach jest kluczem do harmonii i dobrego seksu.