Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria.Warszawa.22

nienawidzę swojego faceta !!!!

Polecane posty

Gość Daria.Warszawa.22

tak jak w temacie mam go dość , ciągle imprezuje . ćpa na dodatek jest agresywny , zazdrosny , nie umiem go zostawić on mi nie pozwala odejść istna patologia nie mm już na nic siły

Gość ...ja pikole...
Nie możesz odejsc? A co przykuł cię do ściany? :) Naprawdę trzeba miec niesamowicie niską samoocenę i ZERO szacunku do siebie samej żeby tkwic przy takim łajnie. Ale może to tobie odpowiada, bo najwyraźniej napisałaś to żeby sobie trochę ponarzekac.

Gość Daria.Warszawa.22
nie mogę, to miłość mojego życia

Kto cię tak skrzywdził że miłość miesza Ci się z nienawiścią. Czy masz świadomość, że większość ludzi to rozgranicza? Masz zakodowany taki model tragicznej miłości i dążysz do dramatu oraz nieszczęścia. Czy już wiesz czemu?

Gość Daria.Warszawa.22
nie rozumiem, pisz po ludzku

Gość chchchchch
Jesteś masochistką widocznie :D Lubisz robic z siebie cierpiętnicę, no nie ? :D

Miłość połączona z nienawiścią = nieszczęśliwe życie. Taki model miłości musiałaś poznać gdzieś w swoim bliskim otoczeniu (dom, rodzina).

Gość kjhf
moja koleżanka z takim typem musiała zmarnować 7lat żeby zmądrzeć i kopnąć w doopę-gdyż przyszłości z takim nie ma ciekawe ile lat ty potrzebujesz

Gość kjhf
Jacku niekoniecznie, czasem wystarczy być naiwną, bądź niewłaściwie ulokowac swoje uczucia

Gość Daria.Warszawa.22
sorki te wcześniejsze to ktoś inny pisał nie przykuł mnie do ściany ale on posuwa się do najgorszych rzeczy żebym go nie zostawiła , nie mam niskiej samooceny tak jak tu wczesniej ktoś napisał

Gość Daria.Warszawa.22
nigdy w życiu się z takim czymś nie spotkałam u mnie w domu na pewno tak nie było

Miłość to nie jest uczucie które czujesz do kogoś. Miłość to jest to co czujesz BĘDĄC z Tą osobą. Co czujesz będąc z narwanym ćpunem?

Gość ...ja pikole...
Masz, masz ! Tylko wypierasz się tego. Tylko szanująca się dziewczyna i znająca swoją wartośc nie daje sie traktowac jak ściera i wychodek dla faceta. Sorry za brutalnośc ale to prawda. Nie moja wina że masz wypatrzony obraz świata. Bo starasz się wpierac, że to jest normalne bo go kochasz. :)

Gość chchchchch
...a może to borderline, osobowośc zależna, lub DDA ???

Gość Daria.Warszawa.22
ale ja się nie wypieram że nienormalne jest to że go kocham , i nie wiem co czuje będąc z nim nie wiem jak to określić

Gość kjhf
Jacek temat jest o wiele bardziej złożony, słyszałeś kiedyś o toksycznych związkach? autorko-on cię szantażuje!!! moją koleżankę chłop też szantażował, że się zabije jeśli ona odejdzie-tak się nie robi!!! on pewnego dnia stoczył się ze schodów zepsuł jej strasznie dużo zdrowia zerwij to, nie patrz na niego, spakuj się i odejdź, bez tłumaczenia, zaplanuj to z zimną krwią, ratuj siebie!!!!!

Gość kjhf
tkwisz w toksycznym związku-musisz odejść bo ten związek cię zniszczy

Gość kjhf
miłość do dziecka to zupełnie inna miłość

Gość ...ja pikole...
tak :) miłość do dziecka to zupełnie inna miłość

Gość jjddh
daria dąbrowska?

Gość Daria.Warszawa.22
wiem że powinnam tak zrobić ale nie umiem kiedy mówię że to koniec i się wyprowadzam i wtedy jego gadanie , krzyki , zdarza mu się uderzyć mnie wtedy zaczynam traci grunt pod nogami i mu ulegam

Gość chchchchch
.. cisza zapadła . Może faktycznie to ta Daria.

Gość Daria.Warszawa.22
kto ja ta daria dąbrowska ?? jeśli pyt do mnie to nie mam tak na nazwisko

Gość chchchchch
A mówiłam że masochistka.

Gość kjhf
''zdarza mu się uderzyć mnie wtedy zaczynam traci grunt pod nogami i mu ulegam'' skoro on ciebie bije a ty jemu ulegasz z tego powodu, to znaczy że sama masz przy tym problemy z samooceną jak można ulegać komuś takiemu??? ja bym oddała, potem się spakowała i bez słowa wyniosła wyprowadź się do rodziców spowrotem i powiedz jaki z niego ''fajny gość'' ćpun, pijak i do tego damski bokser niektóre kobiety lubią być tak traktowane, daj mi w to uwierzyć że ty do nich nie należysz i to jeszcze po cytowanym przeze mnie wpisie

Gość Daria.Warszawa.22
to znaczy psychologa chodziłam ale potem przestałam jeszcze on się dowiedział i już w ogóle

Gość Supremus Dux
Jeśli nie zmieni trybu życia to przecież i tak rychło umrze. Twój problem rozwiąże się sam.