Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorzy ludzie ojjjjj

Czy Wy tez jesteście przerażeni liczbą ludzi chorych psychicznie w Polsce??

Polecane posty

Bo ja bardzo :( Razem z Francją mamy najwięcej hospitalizowanych w zakładach psychiatrycznych. My i Francuzi przodujemy w spożyciu leków w Europie ,leków kazdego rodzaju ,zaczynając od ziołowych kończąc na silnych psychotropach... Miałam ostatnio tydzien wolnego, siedziałam w domu po operacji wiec spędzałam czas na czytaniu i gapieniu sie w ekran monitora - a konkretniej przesiadywałam na czatach. Czateria.pl , czat.wp.pl i onet. Codziennie widywałam tych samych ludzi, te same nicki (lub zmienione) ale łatwo poznac ze to ta sama osoba. Naliczyłam kilkudziesięciu panów. Myslą ,że jestem idiotką i sie nie domysle :( Tworzą nowe historie o sobie, wysylają cudze zdjęcia ,masakra po prostu U mnie w pracy kolezanka ma chyba nerwice , krzyczy ,wyzywa innych od najgorszych ,rzuca krzesłami ! :O ehh

Gość ejże
Mnie to nie dziwi wcale. Ponad 40% dorosłych wychowywało się w domach z problemami alkoholowymi, jakiś % w rodzinach dysfunkcyjnych, to jak mają być normalni?

:O Kolejny przykład mam ulice obok , mąż pracuje na cała rodzine, żona lat ok50 ,znajoma mojej mamy nie pracowala całe zycie. Syn pomaga ojcu ,drugi syn lat 26 siedzi z matką w domu ,NIGDZIE nie wychodzi , poza kościołem w niedziele z mamą ,trzymając sie pod pachą :O Dlaczego rodzice robią ze swoich dzieci kaleki :(

Gość ejże
Rodzice robią tak ze swoimi dziećmi bo sami nie mieli dobrego wzorca we własnej rodzinie, w której wzrastali. A nie mają świadomosci aby to zmienić i tak kółko się zamyka. Jesli ktoś z zewnatrz nie pomoże, to tak się ciagnie z pokolenia na pokolenia, aż ktoś z tego zakletego kręgu obudzi się i zechce coś zmienić, zechce żyć inaczej. A tak to doopa zbita.