Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renatek86

Nocne Budzenie ...Co jest..?:(

Polecane posty

Mam pytanko ... mój mały ma 5 miesiecy. Do 3-go miesiaca w nocy spał super budził sie tylko na mleko i spał dalej.Potem mu sie cos pozmieniało ,że ma dni,że budzi sie co godzine..wtedy dostaje smoczka albo wody sie napić czasami śpi dalej czasami sie wierci wogole mam wrażenie,że pręży sie w tej nocy.Ostatnio byliśmy u lekarza i lekarka stwierdziła,że on już ni emoże pić w nocy!!i mam mu dać kaszke o 23!i powienien spać do rana!(ząbki jeszcze mu nie idą jak stwierdziła)ale moim zdaniem go juz dziasełka swedza bo ma spuchniete!i Nasz eksperyment trwa juz 4 dzień i efekt chodzimy z meżem niewyspani mały obudzi sie o 3,4 i marudzi jeczy prezy sie nie pomaga noszenie,woda...zmiana pieluszki ,smoczek.po1-2h zasnie i znów sie budzu. Dziś zrobiłam mu mleko ale nie chciał wypił 2 łyki i poszedł spac:>ale potem znów sie budził.. ja juz nie wiem co mam zrobic:( poradźcie mamuśki :)Pozdrawiam

Ja mam to samo tyle że moj ma 1 4 mcy i wychodzą mu 3 zęby na górze na raz;/ Zanim zasnie krzyk nie działa noszenie głaskanie smoczek i maść na ból ;/ w nocy budzi się ok 40 razy... Nie je nic od 2 dni tylko wyija hektolitry melisy z rumiankiem..... Boli go ucho od zebow ... Smarujesz mu czymś te dziąsła? Z tymi zębami to tak nie ma nie ma a tu nagle puchną.

Gość jejku taka kolej
rzeczy przeczekac trzeba.moj pierwsza noc przespal jak mial 4 tyg.tak spal do 6ms,az zaczely zeby wychodzic.teraz ma ponad rok i budzi sie prawie kazdej nocy.tyle,ze dostanie piers i raczej juz pobudki nie ma.

Gość jejku taka kolej
mozna jeszcze sprubowac zwiekszajac liczbe kalori w diecie.czasem dziecko,ktore za malo je wciagu dnia budzi sie wlasnie z glodu.

moj tez przesypial od 3 mca cale nocki az do 6 mca jak zaczely wychodzic zęby nie jadl nic "na zywo" :( tylko na spiocha :) i od tamtej pory budzi sie co noc :P a ma 13 mcy :P także cierpliwosci trzeba przeczekac??

tak tylko,że jak on o tej 23 wypije kaszke to potem sie budzi ale sam nie wie co chce dzis mu dałam mleko to nie wypił nawet i dalej marudził!

Gość a w ciagu dnia je duzo?
jw

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój ma 14msc i nie przespał ani jednej nocy i co ja mam powiedzieć ? :)

Gość kkkkkkkkkkkklllllllllllllll
a moja córka ma 18 m-cy i budzi sie 4-5 razy w nocy i za każdym razem wypija 150ml. zwykłej przegotowanej wody i dalej śpi, choć zdarzają się noce,np. dzisiaj,że przez ponad godzine się wierciła i turlała po łóżku zanim znów zasnęła. Także ja od jej urodzenia nie przespałam ani jednej całej nocy. Ale da się przeżyć :D

W Dzien różnie przewaznie około 11 wypija180 mleka potem koło 14 i czasami o 17 ale zadk ale je zup[ke i deserek:) kkkkkkkkkkkklllllllllllllll - ja juz tez sie przyzwyczajam mój tez pije wode. a lekarka stwierdziła,że za dużo wazy przez to ze mu daj emleko w nocy(bo jak juz ryczy to mu daje te mleko)

moj podobnie przed ząbkowaniem spał ładnie od kiedy zaczęły isc zęby- nie spi- juz prawie dwa lata :O:O:O

Teraz jak go zaczełam przestawiac w tej nocy tzn. po kapieli około 20 pije mleko 180. a o 23 mam go wybudzać na kaszke(tak kazała pediatrA)to już mój mały całkowicie sie rozregulował.Ale wiecie co jest ciekawe,że jak on sie obudzi np o 7:30 to on nie chce mleka wypija dopiero miedzy 10-11 może dobrze by było to zmienić tylko jak ZMIENIĆ GODZINY KARMIENIA macie jakie sposoby...ile to trwa...??