Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza_19_02

jaki następny fotelik??

Polecane posty

zastanawiam nad zmianą fotelika i mam nie zły dylemat. córa ma pół roku i waży ok 9-10 kg. więc czas wymienić fotelik na inny. tyle że te od 9-25 kg są dla dzieci już siedzących a mała samodzielnie nie siedzi. a te od 0-18 kg boję się że za chwilę mi wyrośnie chciałabym fotelik na troszkę dłużej i żeby był bezpieczny dla małej. żeby mogła w nim jeszcze poleżeć i potem siedzieć. oglądałam jakieś z regulowanym siedziskiem, ale jakoś do mnie nie przemawiają.

Gość moik
przy foteliku moim zdaniem ważniejszy niż waga jest wzrost dziecka. jeśli wystaje to trzeba zmienić na inny. jeśli tylko waga jest nieznacznie wyższa to nie ma co się śpieszyć. kup fotelik od 9-18 -nie wyrośnie tak szybko.

o właśnie o to chodzi że jest duża mierzy ok 78 cm. ubieram jej ubranka od 74-80 i są w sam raz. wyrasta i wzrostem i wagą z pierwszego fotelika

podłączam sie pod temat,bo mam ten sam dylemat,,, mała nie jest aż tak duża,ale tez juz szukam pomalutku innego fotelika

Gość moik
u nas jako drugi fotelik był taki: http://www.ceneo.pl/1505332 jest on regulowany więc spokojnie można było go ustawić tak że dziecko nie tyle siedziało co bardziej leżało. byłam zadowolona z niego.

Gość takajednaco trochęwie
polecam stronę: foteliki.info tam jest napisane wszystko. są również niezależne testy konsumenckie i tam są oceny z tych testów. Jak nie znajdziecie tam wybranego przez siebie fotelika to znaczy że brał udział tylko w testach wykonanych przez daną markę a wiadomo że takie testy zawsze "dobrze" wypadają

Ja następny fotelik kupiłam 9-18 i syn jeździ w nim już prawie 3 rok. Mimo wszystko, potem dzieci już tak szybko nie rosną. Syn ma niecałe 4 lata a waży około 14 kg. I pewnie zostanie przeniesiony do nowego fotelika jak jego brat podrośnie do tego w którym teraz jeździ syn. A nie ze względu na wagę.