Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wxwxwxw

Śpiworek do wózka (spacerówka) - do kiedy?

Polecane posty

Gość wxwxwxw

Używacie jeszcze przy takiej pogodzie? Chodzi mi o dzieki okoloroczne, niechodzące jeszcze. Pogoda hmm nie wiem dokładnie ile st (5-10?) ale jade do wielkopolski do rodziny ja nie jestem z Pl i dlatego pytam co bedzie ok w tamtym rejonie bo nie wiem co zabrac

Gość hoggacia
Ja bym nie brala. mam roczne dziecko i nie mam tego wynalazku wcale ,a jedyny czas, kiedy mi tego brakowalo,to byly styczniowe mrozy.

Gość lukrecja miodowa
Ja używam w spacerówce parasolce,bo do tej od 3w1 nie wkładałam nigdy. Ale ta lekka jest hmmm taka "zimna"... Dlatego wolę włożyć śpiwór-jeżeli masz jak zabrać,to bym wzięła,tak na wszelki wypadek.

Gość xwxwxw
?

Gość xwxwxw
ktoś jeszcze może sie wypowie? mam dltemat bo pokrowiec do wozka na nozki jest tak dziadoski ze nigdy nie byl uzywany, skolei kocyk młody skopuje ale nie wiem czy jak bedziemy miec spiwor nie wyjdziemy na jakis glupkow.... mamy z wlkp co wy ubieracie dzieciom?

Gość swirusz
Po co,mozna jakby co przykryc dziecko kocem a teraz juz wiosna sie robi

Mój synek miał zakładany śpiwór okazyjnie, tzn, całą zimę miał dół wpięty, żeby mu było ciepło w tyłeczek, a górę tylko jak miał samą kurtkę albo przy dużych mrozach do kombinezonu. Teraz właśnie kupiłam lekką parasolkę i tam będzie już bez tego dołu śpiworka jeździł. Nawet kocyka nie używam, bo on lubi już pochodzić (ma rok) i po prostu daję porządnie spodnie i rajstopki.