Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocleg w rzeszowie

czy zna ktos naprawde jakis tani nocleg w Rzeszowie?

Polecane posty

Gość gość
Może nie aż taki tanI i ale od siebie mogę polecić hotel Fryderyk na Szopena. Ma ogólne 2 gwiazdki i za tyle się płaci a standard spokojnie na więcej. Mają fajne pokoje i dobre śniadania na które jest co wybierać. No i jest prawie w centrum miasta więc wszędzie blisko.

Gość JarosławWu
Za 20 zł to ciężko coś zjeść, a ty chcesz takiego noclegu szukać. Zobacz na promocje w Ferdynandzie. Ja trafiłem na taką gdzie byłem dwie doby, a zapłaciłem za jedną :)

Gość Marcelino
Ten Ferdynand serio spoko - rzeczywiście mają dużo fajnych promocji. Ogarnij sobie ich stronkę, myślę że na cos trafisz... http://www.hotelferdynand.pl

Gość gość
Aż tak tak tanio to raczej nigdzie nie znajdziesz. Nie te czasy, ale ja uważam, że nie ma też co oszczędzac i raczej jesli decydujesz się gdzieś na nocleg poza domem to taki, który pozwoli Ci się także wyspać. Spróbuj może czegoś w www.hotelukroczka.pl

Gość gość
Jest trochę takich stron z wyszukiwarkami. Ja parę razy korzystałem z serwisu www.meteor24.pl Jakoś miesiąc temu udało mi się dzięki nim znaleźć tani nocleg w centrum Gdańska. Mają dużo ofert, w tym też sporo takich mniej komercyjnych od właścicieli prywatnych pokoi gościnnych gdzie wiadomo że jest dużo taniej niż w hotelach.

Gość gość
Ja odsyłam na stronę www.meteor24.pl Według mnie to w tym momencie chyba najlepiej prowadzona wyszukiwarka miejsc noclegowych jeśli chodzi o polskie bazy. Można znaleźć obiekty w każdej części Polski i to nie tylko w takich popularnych miejscach jak Tatry, Mazury czy Bałtyk. Ostatnio udało mi się namierzyć nocleg za nieduże pieniądze w górach Świętokrzyskich właśnie tutaj.

Gość Jola

www.hoteleden.com.pl. -Czyste i wygodne pokoje. Jedzenie tez serwują przyzwoite i bardzo miła obsługa. Spokojnie można tam przenocować 

Gość Olga

Zgadzam się jeżeli chodzi o tani nocleg w Rzeszowie to Hotel Eden jest ok. Pokoje przyzwoite i maj dobre jedzenie. 

Gość Olga

Zgadzam się jeżeli chodzi o tani nocleg w Rzeszowie to Hotel Eden jest ok. Pokoje przyzwoite i maj dobre jedzenie.