Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbklj

mam 35 lat

Polecane posty

Gość jkbklj

i nadal jestem zajebista. Wy mlode siksy możecie pomarzyc o takim wyglądzie. Ważę 46 kg. Mam swoje długie włosy, wcięcie w talii, piękny biust, jędrną skórę, ćwiczę na siłowni

Gość Kazimierz Pizdowąs
ruchasz psa jak sra?

Gość huhuhu
ja mam 36 i tez sie czuje super, a ty to chyba zywa anoreksja, co moze byc pieknego w takiej kobiecie..a ile masz wzrostu

Gość huhuhu
ja mam 36 i tez sie czuje super, a ty to chyba zywa anoreksja, co moze byc pieknego w takiej kobiecie..a ile masz wzrostu

Gość jkbklj
mam 158 wiec nie jestem wysoka

Gość huhuhu
niestety mam jedną wade-jestem zydówą

Gość nowa alickka67
masz to masz 35 ale chwalic sie i udowadnniac na sile tez nie ma co?? bo wiadomo 25 lepiej miec niz 35 czas mlodosci juz nie wroci a jak bedziesz miec 40 to dola dostaniesz heheh

A fuj, jesteś anorektyczna :) "BMI wynosi 18.4 NIEDOWAGA" Oczywiście to tylko moja subiektywna ocena. Dla innych mężczyzn możesz być seksi. Tylko czemu chcesz zaleczyć jakieś kompleksy chwaląc się na forum. No bo jakiś kompleks masz ... może wieku?

Gość jkbklj
nie jestem anorektyczna, mam drobne kosci. Ta 25 tez kiedys bedzie miala 35 i 40 wiec co to za argument , pozatym jaka 25latka poelci na starucha ktory w wieku 40 lat bedzie mial problemy ze wzwodem. zal mi takich starszych panow co to sie ogladaja za gowniarami ktore tylko leca na kase

Gość jkbklj
Jacku każdego to czeka więc jak można mieć kompleks wieku. patrząc na wiele teraźniejszych gówniar dochodzę do wniosku, że naprawdę jestem z siebie dumna bo wyglądam o niebo lepiej od nich:)

Fajnie że czujesz się atrakcyjna. Dobrze że nie masz kompleksów. Tylko czemu się tym chwalisz? Widzisz, ja jestem tutaj się nie chwalę sobą, swoimi jakimiś gdzieś osiągnięciami. Interesuje mnie czemu wywyższasz się nad innymi? Kompleks wzrostu?