Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

teraz o facetach

Polecane posty

piszcie najgorsze cechy facetów jakie znacie - ostro skonfrontuję je potem ze sobą i resztą , dla porównania miłego wyżywania się...

Gość fiku miku juz
na horyzoncie :D

Gość katarzyyyyyyynaaa
brak higieny - nie ma nic gorszego niz brud, smrod, owlosienie tam gdzie go byc nie powinno!!!!!!!!!!!!!!!!! dalej to juz tylko niska inteligencja - ale na to nie macie wplywu i brak poczucia humoru! :D ach i sknery tez nie sa mile widziane!

Gość nic wielkiego mi nie przychodz
do głowy, ale wkurza mnie gdy facet przy kumplach dostaje małpiego rozumu. nie rozumiem tego fenomenu. przy dziewczynie normalny, przy kumplach od razu przeklinanie, chlanie i prymitywne zachowania. czyli grzeczność przy dziewczynie to tylko maska, tak? a może maską jest małpienie przy kumplach? whatever, obie wersje są żałosne :)

jak wam może nic nie przychodzić do głowy? zwariowałyście juz całkiem? ja już na początek mam kilka , a wy co? gdzie wasz wena? macie zły dzień...

Gość nie zadaje sie z facetami
dlatego nic nie wiadome mi jest na ich temat :)

dzięki wam tylko się upewnimy , ze jesteśmy lepsi od was - chcecie tego?

Gość katarzyyyyyyynaaa
JASNE ZE NIE MOZE BYC WYDEPILWOANY CALY, ALE WLOSY POD PACHAMI MESKOSCI NIE DODAJA :/ NO I ZBYT OWLOSIONY PTASZEK TEZ :d RESZTA NIECH ZOSTAJE!!!!!!!

Gość zarobionajestem...
to, że potrafią wyśmiewac brzydkie dziewczyny we własnym gronie, uzywaja okresleń typu pasztet, a gdy dziewczyna jest ładna to prymitywnie okazuja zainteresowanie nią obleśnymi tekstami nie widza w kobiecie człowieka tylko ciało są więźniami swojego najlepszegp przyjaciela między nogami

a ja bede slodzic :) mam cuuudownego chlopaka, jest duzo bardziej ogarniety niz coniejedna kobieta, jest opiekunczy, ma niesamowite poczucie humoru, mimo ze nieraz go wyprowadzilam z rownowagi to zawsze dazyl do zgody a jesli to on cos zrobi to jego, oczka i minka mnie rozbrajaja, nie moge sie zloscic dluzej niz 5minut :) ze zlych rzeczy co moge powiedziec: jak on nie odpisuje i wysle mu "ponaglenie" to na mnie sie wkurza a jak ja nie odpisuje przez 5min to juz foch :) zawsze trafialam na przeciwienstwa Jego... Wiec jesli Ty autorze taki jestes to zazdrocha dla Twojej kobiety:) [zaraz mnie pewnie zjedziesz]

Jak będzie golił wszystko oprócz brody to będzie jeszcze gorzej :P

fiku miku dobrze prawi:) a ze zlych cech ogolnie o facetach to tylko brak higieny, nalogi: fajki :P i chyba tyle:) Ludzi nie kocha sie za ich zalety lecz pomimo ich wad:)

Gość zarobionajestem...
Sweetie jesteś infantylna i jeszcze zycia nie znasz

Gość słodkilu
A czemu by niemożna podebatować o pozytywniejszych stronach tych nas samych a nie zaraz tak samopasem jechać:)

zarobionajestem... nic o mnie nie wiesz wiec nie oceniaj, poza tym skad stwierdzenie ze nic o zyciu nie wiem, nie wiesz ile mam lat to zachowaj swoje durnowate komentarze dla siebie. skonczylam z Toba :)

Gość nie mam na dziś pomysłu
Wiadomo, że nie można wszystkich facetów okreslić jednakowo. Ale nienawidzę tych nadmiernie agresywnych, tych którzy przy swojej "kobiecie" pierdzą i bekają na okrągło dla rozrywki, którzy poza pracą (często i tak składającą się z tego, co dalej wymienię), jedzeniem, piciem, bójkami i sraniem nie mają żadnych zainteresować. Takich, którzy traktują swoich bliskich przedmiotowo. Takich, którzy nie potrafią swoim dzieciom wpoić żadnych wartości, a zamiast tego wychowują ich na małych kibolki. Ci z "nadmiarem" testosteronu, którego, w rzeczywistości, z pewnością mają mniej niż niejedna kobieta... Ale to co pisałam wyżej, to właściwie zakrawa o jakąś patologię. A tak ogólnie, to nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość zarobionajestem...
haha dobrze dziecko już idź

ja tam do facetów nic nie mam jedynie to ze wsrod nich są pedofile , gwalciciele - ale to w skrajnych przypadkach do reszty nic nie mam :) to wszystko zalezy od charakteru czlowieka

Gość zarobionajestem...
w każdym wieku mozna być infantylnym

ramtata no nareszcie od rana lapek wlaczony:) i po tematach patrze gdzie ty jestes??? widzialas co fiel na koniec napisaly??

Ma być ostro to proszę! Często spotykam facetów, którzy są jak dzieci, rodzice opłaca studia, mieszkanie. Taki facet nei wie co to odpowiedizalność. Ni potrafi nic osiagnąć własnymi rekami, co więcej nei czuje takiej potrzeby.