Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

teraz o facetach

Polecane posty

ramtata zaraz Ci linka dam bo ona/one sie niby z kafe pozegnaly:) aha a marian 79 to bylam ja moj facet go wymyslil i pisalismy:) "zara" bedzie link:)

Gość zarobionajestem...
nie, bo pisze jak gimnazjalistka :D

nie gadaj! serio! o kurcze, nie spodziewałam się że lachonki tak szybko uciekną :D

Gość zarobionajestem...
W takim wieku być sweetie z gwiazdeczkami i pisac jak gimnazjalistka - podziwiam tylko takie zjawisko! :D

"nie, bo pisze jak gimnazjalistka "- chyba nie znasz dzisiejszych gimnazjalistek ^^ 🖐️

zarobiona a co chcesz od moich gwiazdek, nick jest przeciwienstwem mnie:) poprzedni ktos mi "zabral" to po kilku lampkach wina wymyslilam najglupszy z mozliwych :)

e tam, dobry jest lepsze niż wszelkie praviki, nastoletniemamy itp 🖐️

Ramtata to w czym problem??? ogarnieta jestes, to bys sobie poradzila:) ja dzisiaj rzucilam amerykanisrtyke, wkurzali mnie ludzie, wykladowcy, burzuazja (co to nie ja bo studiuje amerykanistyke-gowno nie kieruek) w dodatku jak wstawalam rano i myslalam ze mam tam isc i sie meczyc to az sie plakac chcialo, o 23 wyslalam maila z rezygnacja i poprosilam o przeslanie dokumentacji do domu hehe:)

ale na maturze musiałabym wtedy zdać inne przedmioty :( a teraz z biol, chem, itp to dupa :P . dobra koniec tym bo znów będę zła. żadnego gadania sprawach zawodowych

***sweetie*** Wiec jesli Ty autorze taki jestes to zazdrocha dla Twojej kobiety [zaraz mnie pewnie zjedziesz] jak na razie to wymieniłaś same jego wady - więc napisałaś na temat , dlatego oszczędzę Ci teraz cierpień...💤 tylko nie rozpoczynajcie z koleżanką rozmów o "dupie-marynie" w nieskończoność chyba , ze chcecie podnieść topa... 💤

teraz mam swoja turystyke chociaz pracy mi nie da i to najlatwiejszy kierunek to jestem szczesliwa gdy ide na zajecia :) calkiem inni ludzie, atmosfera i jak dla mnie to jakies to w miare kreatywne bo ostatnio robilam stronke internetowa jakiegos biura podrozy z animacja dzwiekiem i to dla mnie byl "pierwszy raz" a dostalam 5 hehe :) chyba latwiejszych studiow nie ma:)

fiku mikuuu napisz , że chodzi o kasę , a nie rozpisujesz się niepotrzebnie 💤

***sweetie*** ejj czemu wady? ma tylko jedna nie rozumiem - wymieniłaś juz kilka wad

"hehe jak Cie nie ma na kafe to az mi gorzej czasem :/" mi też :c. Chciałam założyć topic żebyśmy pisały na swoim, ale mi pisze, że mam przynajmniej 10 utworzonych w ciągu godziny i muszę poczekać ;(

fiku ale Ty chcesz żeby facet koniecznie zapierdalał od rana do wieczora i przynosił dniówkę w zębach , żebyś mogła ją przepuścić na drugi dzień? czy po prostu nie lubisz prawa dziedzicznego?