Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablopicasso

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość pablopicasso

mam pewien problem, otóż mój kolega rozstał się z dziewczyną, którą ja znam powiedzmy że średnio spędziłem z nimi może z 6-7 imprez, ta dziewczyna zawsze mnie lubiła nieco bardziej niż innych jego kolegów (mimo iż paradoksalnie najsłabiej ją ze wszystkich znam bo z nimi imprezuje raz na jakiś czas i widuję się rzadko). Wiem że teraz ona szuka faceta. Będąc na imprezie gdzie była ona nasi koledzy oraz jej były chłopak kilka razy się do mnie przytulała a pod koniec imprezy się położyła koło mnie wtuliła i zasnęła. Na kolejnej imprezie na której byliśmy w tym samym towarzystwie usiadła się koło mnie rozmawialiśmy, stale praktycznie mnie dotykała, utrzymywała fizyczny kontakt, ja nie odwzajemniałem bo nie chciałem robić tego przy jej byłym i w zasadzie już więcej tego nie próbowała podczas tej drugiej imprezy. Nigdy wcześniej oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Powiedzcie mi czy ona się podkochuje i próbuje mnie zdobyć czekając na moją reakcję czy to tylko takie droczenie, wiem że sytuacja jest ciężka bo ona sama do mnie nie zadzwoni bo znam jej chłopaka byłego poza tym nie odwzajemniłem zainteresowania, ale tylko dlatego ze jej były tam był, fajna i miła z niej dziewczyna jestem od jakiegoś czasu samotny o czym dobrze ona wie ale nie chce strzelić gafy. Jak Wy kobiety oceniacie tą sytuację?

Gość pablopicasso
Pomoże ktoś?

Gość villemo1986r
może po prostu potrzebuje nieco bliskości, jeśli jest krótko po rozstaniu, to raczej nie powinna chcieć od razu wskakiwać w nowy związek. a nawet jeśli by chciała- to musisz być świadom że to tylko na otarcie łez i raczej nic na dłuższą metę z tego nie będzie :/

Gość clown and balloons_
jedynym rozwiązaniem jest śmierć

Kolego. Ona wysyła JEDNOZNACZNE SYGNAŁY że Cię lubi. Ty nie reagujesz - jesteś zimny. Więc co ona robi - REZYGNUJE. Czy Ty myślisz, że będzie czekała wiecznie? Boisz się jej byłego chłopaka i tyle. Ona to widzi (nie reagujesz) to ona się wycofuje. Chcesz z nią być bliżej - DZIAŁAJ! Nie pisz z nami na forum tylko z NIĄ. Zadzwoń, kawa, pizza, kina ... potem będziesz żałował ...