Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domownik

wygasające uczucie

Polecane posty

Gość domownik

Słuchajcie, moja dziewczyna jest jakaś z innej planety. Kompletny niewypał to że z nią się związałem. Niby jesteśmy podobni do siebie, dogadujemy się. Jednak dawno nie czuję niczego do niej prócz przyzwyczajenia. Niestety ona cały czas próbuje udowodnić że jest ode mnie lepszą osobą tylko dlatego że ja niestety nie mam wyższego wykształcenia, a ona tak (jednak jestem pracowity i uczciwy). Opowiada historyjki jaka to ona jest i była kiedyś biedna a zawsze miała to czego chciała (była rozpuszczona, miała bogatych rodziców, wysoko postawionych). Powoli mnie to irytuje, bo ja miałem w życiu z pewnością gorzej od niej ale nie narzekam. Poza tym ona nie jest dziewczyną moich marzeń- ma kiepskie poczucie humoru, nie chce się rozerwać w ogóle ze mną nigdy i tylko marudzi, a ostatnio coraz częściej coś zaczęła patrzeć na innych facetów (nie powiem że ja jestem idealny bo też troszkę lubię flirtować). Jak myślicie z czego to wynika? Byłbym wdzięczny za rozbudowane i podtrzymujące na duchu odpowiedzi. Może to coś we mnie nie tak?

Związek powinien ci dawać radość i oparcie. Po co się męczyć? Ile masz lat? Uważam, że niepotrzebnie tracisz czas skoro czujesz, że to nie to.