Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość live1309

wstydze sie rozstepów przed mezem:(

Polecane posty

Gość live1309

jestem 5 mscy po porodzie-cc. mam sporo rozstepów na brzuchu i biodrach. nadal sa ciemne krechy;/ jesli chodzi o wage to juz waze 5 kg mniej niz przed ciaza. czuje sie ok. ale wstydze sie rozebrac do naga:/ ciagle sie chowam, ukrywam je jak moge;/ czy ja przesadzam? boje sie ze jak maz je zobaczy to poczuje do mnie obrzydzenie..

hehe :) jakby o sobie czytała tylko, że ja jestem już prawie 3 lata po porodzie :P i wstydzę się moich małych cycków...

a rozstępy mam też na całym tyłku i wewnętrznej stronie ud. tylko na brzuchu nie mam. waga taka jak przed ciążą i jak jeste ubrana to wyglądam zajebiścioe, problem zaczyna się w sypialni... wiem, że mojemu mężowi to w ogóle nie przeszkadza i sam ma rozstępy bo szybko rósł, ale jestem kobietą i razi mnie to

Gość oczywiście że przesadzasz!
to jak wy żyjecie z mężem? seks tylko pod kołdrą i po ciemku? a w ciąży (rozstępy chyba nie pojawiły ci się dopiero po porodzie) nie głaskał twojego brzucha, nie przemawiał do niego?

Tak, przesadzasz Ja tez mam rozstepy po ciąży, a moj facet dalej twierdzi ze mu sie podobam (to widać) Nie wstydz sie dziewczyno, nie ma czego :)

Gość live1309
tak pojawiły mi sie tydzien przed porodem- kilka, a reszta jak juz mały byłna swiecie..porazka. w okresie ciazy nie bylismy tak blisko z mezem, teraz "sytuacja" sie poprawiła i mam problem. nie całkiem po ciemku ale ... wiadomo. czuje sie nie atrakcyjna. boje sie jego reakcji. a co bedzie jak mnie po tym odrzuci?

Gość live1309
czy zabiegi laserem pomogą ? nie ukrywam że mąż już bardzo chce normalnego seksu nalega a ja uciekam

Dziewczyno zastanow sie, napewno Cie juz widzial. wkoncu to mąż. daj se spokoj z laserami, porozmawiaj szczerze z mezem, niech Ci powie co o tym myśli

Gość y..PSYLO..n
a ja mam pieprzyk na dupsku, czy to wstyd ? :classic_cool:

Gość osunia
Mam coś gorszego, moja jedna warga sromowa jest dużo większa aż wystaje poza :( Idę na operację bo wstyd mi strasznie szczególnie na basenie to uciażliwe :( Sexu nie uprawiałam a mam 35 lat, stara samotna dziewica :(

Gość live1309
"czy zabiegi laserem pomogą ? nie ukrywam że mąż już bardzo chce normalnego seksu nalega a ja uciekam" TO BYL PODSZYW!!!!

Gość live1309
KURCZĘ czy tylko ja mam zryte ciało po ciąży?? życie jest niesprawiedliwe

Gość bo korzystamy z życia
też mamy zryte, wariatko, ale nie wpadło nam do łba, żeby się z tego powodu chować przed własnym mężem :O a jeśli uważasz, że on cię rzuci, to fajnego partnera sobie wybrałaś :O

uprawiaj sex w ubraniu :) widziałam takie fajne w sex shopach tylko z dziurką w wiadomym miejscu :)

Gość live1309
kremy nie pomoga na popekana skóre;/ logiczne gdyby były biale to przy przycmionym swietle nie rzucały by sie tak w oczy ale na biodrach mam grube bordowe krechy, jakby mnie ktos nozem pokaleczyl.

Gość live1309
nie o to chodzi ze mnie rzuci!!! ale boje sie ze zaczne go obrzydzac:( mozliwe to jest???, on bardzo mnie kocha. chciałabym zeby sie jakis Pan wypowiedzial...

Hm, mój mąż jeszcze w ciąży golił mi nogi i nie tylko, robił pedicure bo ja leżałam i schylać się nie mogłam... Rozstępy widział na bieżąco i naprawdę go to nie ruszyło. Moimi piersiami jak karmiłam był zachwycony, ale po karmieniu są mniej atrakcyjne a dalej nie widzę różnicy w jego zachowaniu... Przytyłam solidnie i kawałek brzucha, biodra i uda- zwłaszcza od wewnątrz mam właściwie prążkowane :P Dla mnie to blizny z placu boju i podchodzę do tego z humorem. A mąż nie widzi Cię jak się ubierasz rano, jak bierzesz prysznic? Seks tylko po ciemku? Nie rozumiem... Im bardziej ukrywasz rozstępy i chowasz się przed najbliższym człowiekiem, tym bardziej zwracasz uwagę na problem. A nawet nie wiesz czy ten problem w ogóle istnieje.

Gość live1309
tak chowam sie. od porodu nie br5alismy razem kapieli, nie ubieram sie przy nim. coraz bardziej sie tego boje. nie pozwalam mu sie rozebrac do konca, ale on nie pyta dlaczego, :(

moja kobieta po porodzie tez ma rozstepy ale i tak ja kocham i nie przeszkadza mi to dla mnie jest najpiekniejsza

Gość live1309
pomozcie!!! chyba bede musiala pojsc do psychologa.. mam taką blokade ze szok

ale przestan wychodze z zalozenia ze jak facet kocha to kocha dla mnie moja kobieta jest najladniejsza i tyle w dupie mam jakis tam rozstap poprostu usiadz i pogadaj z facetem

Gość te. prawik
jezeli to twoj zad na fotce, to tez masz rozstepy!!! :D

Gość te. prawik
no to co z tego???? tez masz poorane! :D

Gość te. prawik
ha, no to nawet wymowki nie masz!!

Gość nie jest aż tak źle
Kiedyś byłam na plaży i koło nas leżała babka z całym brzuchem w rozstępach. Spytałam męża czy wg. niego te rozstępy bardzo się się rzucaja w oczy, na co on stweirdził, że nic nie widzi i dopiero po chwili dodal, że faktyczmie skóra jest jakby popekana, ale to nie jest żaden problem. musisz więc jak najszybciej sie przemóc, bo twojemu męzowi będzie przykro, ze go odrzucasz, bo najpewniej nie zrozumie twoich obaw. :) Niespotrzegawczośc facetów czasami działa na naszą korzyść. :)

Gość vbgbg
przecież rozstępy najpierw są bordowymi krechami a potem stają się przeźroczyste.. na tym etapie na którym teraz są mozesz z nimi spokojnie walczyc moze w 100% nie znikną ale są duże szanse ze bedzie lepiej wcieraj kremy na bazie alg masuj miejsca i rób peeling z kawy

Gość live1309
gdyby te bordowe na biodrach zjasniały to byłabym przeszczesliwa, nie rzucałby sie wtedy tak w oczy. bo te białe, perłowe widac w swietle dziennym, przy przycmionym nie. ehh chyba nie dorosłam do tego, ludzie maja wieksze problemy niz rozstepy..