Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HDF ORGANIC

naturalne do wlosow

Polecane posty

Gość HDF ORGANIC

jesli szukacie czegos do wlosow to moge wam polecic i zachecic do wyprubowania tej oto serii kosmetykow. http://www.hanzdefuko.com/

Gość to zatoki
spadaj z tymi kosmetykami !! juz je tutaj wciskałaś wynooo

Gość sgf
wsadź sobie do dupy te drogie szamponidła :)

Gość martynka147
ona tylko zacheca do wyprubowania czegos, bo po to jest to forum. co za glupie ludzie. wynocha to mozecie sobie w domu mowic zakompleksieni. nie widze w tym nic zlego.

Gość no to tak sobie
fajne ale drogie!!! za drogie jak dla mnie

Gość ada to nie wypada123
tralala tralala calkiem calkiem :p

Gość heeeehhhhe
Idź z tym gównem :o

Gość skakanka brzegi dolne
heeeehhhhe ty jakas stuknieta jestes. kazdemu ktos cos poleca mowisz ze to gowno :d zmieniasz niki co chwile i ten sam tekst. juz cie znam od dlugiego czasu. jak nie masz co robic to czego tu szukasz. bo cos jest drozsze to juz gozno. myj sobie czym chcesz nawet w spozywczaku sobie szmpon kupuj, ale nie odradzaj cos czego nie wyprobowalas nigdy. wyprobowalas ze nazywasz cos gownem? jak wyprobujesz i cie produkt nie zadowoli to twoj problem bo tysiacu innym osobom moze jak najbardziej pomoc. juz widzialam nie raz co piszesz na moich forach ktore zalozylam. ide sie lecz

Gość heeeehhhhe
A ty się dobrze czujesz? Mówię, że gówno bo wiem, że gówno (zwłaszcza za taką cenę), miałam. Aha. na żadne inne forum oprócz kafe nawet nie zaglądam, więc nie wyszło Ci. A nicka tu nie mam zarezerwowanego więc ten, tego, zrewiduj swoje "mądrości".

hehe no wlasnie mowie tylko o kafeteri :d to tobie nie wyszlo hehe. moje produkty tez krytykowalas. idz sie lecz i myj sie swoimi produktami. ps az takie drogie to nie jest w porownaniu do innych prodoktow nara

www.hanzdefuko.com ja tez goraco polecam dziewczyny.

Gość wloski wlosy wlosienka
szkoda tylko ze instrukcja nie po polsku tylko po angielsku. gdyby bylo troszke tansze to moze i bym wyprobowala a tak to raczej nie. fajne to ze jakas nowosc i nawet do rzeczy. tylko ta cena. 80 zl za szampon to troche duzo, ale jest wiele innych jeszcze drozszych i beznadziejnych wiec w sumie to nie wiem co o tym myslec. lubie takie nieznane marki, kiedys wyprobowalam taka jedna francuska rene futerer czy jakos tak no i bylo superancko. pozdrawiam

Gość calineczkastobrawka
pierwszy raz o tym slysze kosmetyku. jakas nowosc? ktos to zna?

Gość elizkoa
Ja znam, siostra mi ze stanów przywiozła. Szału nie ma, zwłaszcza za taką kasę. Są lepsze i tańsze :)

Gość calineczkastobrawka
no ale ogolnie sa dobre tak?

Gość elizkoa
Przyzwoite, ale mówię: nie lepsze niż wiele innych a tańszych rzeczy do włosów (z odżywek np. zdecydowanie wolę Wax)

Gość calineczkastobrawka
ale co mialas? szampon czy cos jeszcze? no i opowiedz cos wiecej. kupilabym ale boje sie ze mi wlosy wypali albo cos innego bo to nieznane jest. boje sie uzywac czegos takiego o czym jeszcze nigdy nie slyszalam takie jakies amatorskie;, nie wiem. opowiedz cos wiecej bo nik tego nie zna nie mam sie kogo poradzic. dzieki

Gość adelajdacantuky
szampony szampony