Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onassssss

o co chodzi temu panu?

Polecane posty

Gość Onassssss

mam pytanie w innym temacie przedstawię sytuację, chłopaki wypowiedzcie się. ja 24 on 30 28.02.2012 rozmowa z facetem przez telefon(z którym kiedyś urwał się kontakt bo oboje sobie wygadali różne niemiłe rzeczy, a teraz się odnowił , ale oboje się lubią i podobają się sobie) stanęła na tym, że on mówi jej żeby ona mu dała znać jak będzie w jego okolicach to się wybiorą na obiad/kolację 04.03.2012 ona wysyła mu smsa "co słychać" ale bez żadnej propozycji spotkania. On oddzwania i rozmawiają, po czym on znowu mówi, żeby ona dała znać jeżeli oczywiście będzie chciała, "będziemy w kontakcie". 09.03.2012 ona znowu wysyła mu smsa "miłej zabawy piątkowej na imprezie w Krakowie" on na drugi dzień rano w niedzielę znowu oddzwania i znowu mówi, żeby mu dała znać, "ale żeby nie było tak jak ostatnim razem że miała dać znać i cisza". Czy takiemu facertowi nie zależy? Boi się sam zaproponować ? Chce, nie chce? O co tu chodzi, czemu sam nie zaproponuje spotkania konkretnego terminu? Dodam, że ona mieszka w okolicy Krakowa, on w samym Krakowie i on wie, że jej czas bycia w samym centrum jest zależny od niej i jej pracy/możliwosci prosze o powazne, kulturalne wypowiedzi!!

Gość Onassssss
dodam, że jest przystojny , kulturalny i ma powodzenie.

Gość Onassssss
dodam, że jest przystojny , kulturalny i ma powodzenie.

Gość myślę, że
że ten pan czeka, aż zadzwonisz do niego i powiesz, że chciałabyś się z nim spotkać. Trudno przypuszczać, że czeka na otwartą propozycję seksu :) choć pewnie tego wykluczyć nie można. Ja bym stawiał na faceta, który pragnie inicjatywy z twojej strony