Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jaka praca taka placa

Polecane posty

Witajcie, wszyscy juz wiecie czym sie zajmujemy I co nas denerwuje w naszej pracy. Teraz oczekujemy od Was odpowiedzi czym sie zajmujecie I kiedy Was szlag trafia? Czy sa tu jakies urzedniczki, ktore moga powiedziec, co je denerwuje? To moze byc dla nas dobra rada na przyszlosc I moze kazdy wyciagnie z tego jakies wnioski. I byc moze unikniemy pewnych zachowan,albo wrecz przeciwnie- bedziemy robic na zlosc.

Co wszyscy na bezrobociu siedza? Tylko my takie pracowite?

Gość nie pracuje od 2 miesięcy
dlatego niespecjalnie mogę pisać o aktualnej pracy. zainteresowała mnie za to część o urzędniczkach. jakiś tydzień temu starałem się o wykupienie mieszkania. jak się można spodziewać, to było moje pierwsze tego typu dreptanie po urzędach. tyle się słyszy o nieżyczliwości tych ludzi a mnie to zwyczajnie nie spotkało. wchodząc do pokoju z uśmiechem, te panie reagowały tak samo. pokierowały mną szybko i mimo totalnego zakręcenia z mojej strony:D załatwiłem temat w ciągu jednego dnia.

To Ci sie trafilo z tymi urzedniczkami, ja jeszcze niigdy nie spotkalam sie z milymi babkami, wiecznie nadasane, maja pretensje do calego swiata, ze musza tam pracowac. Dlatego pytam, co robic, zeby sie z nami obchodzily po ludzku. Ale z drugiej strony to je rozumiem, bo u nas we sklepie tez nam wszyscy dzialaja na nerwy, no chyba, ze przychodzi babka z kasa I bez mierzenia wydaje pare tysiecy, wtedy nawet sie usmiechamy. kanalarzu, znamy Twoj bol jesli chodzi o smrod. U nas w sklepie jest to samo jak wejdzie jakas upocona tluscioszka.

Gość naprawde wspolczuje
fiel - jestes taka pusta czy tylko udajesz?

Gość nie pracuje od 2 miesięcy
możliwe że to przypadek, a może właśnie życzliwa reakcja na uśmiech.

Gość dsdfda
Czy ty jesteś pierdolnięta? Poważnie pytam.

Juz nie udajemy, wiec wychodzi na to ze jestesmy. Jesli nie macie nic do powiedzenia na temat to zegnam, inne temayty zasmiecac.

Gość naprawde wspolczuje
a ja pozaśmiecam, tak jak wy zaśmiecacie :)

A ja powaznie odpowiadam niedorobiony kogucie. Dodam jeszcze, ze poza upoconymi babami dodatkowym efektem zapachowym jest nasz wybijajacy kibel.

Gość mam takie pytanie...
piszecie we 2? możesz opisać jak to wygląda? jedna pisze, druga dyktuje? zastanawiacie się zespołowo nad postem, jago treścią? doborem słów?

Ale my zasmiecamy swoj temat, wiec I Ty roztworz se swoj I wypisuj tam glupoty. Chyba, ze to znowu Ty obszczymurko sweete podajesz sie za kogos innego, zeby tylko miec z nami jakas stycznosc. Bo jakby nie bylo to nas uwielbiasz.

Tak piszemy we dwie. Raz jedna trzyma monitor a druga pomaga dobierac slowa, a drugie raz na odwrot. Czasami jest tak, ze piszemy w samotnosci. Mozna to rozpoznac, bo ta druga kolezanka troche glupsza I nie wie gdzie stawiac przecinki. A ja wiem, bo jestem uczona.

Bezrobocie dalo sie w znaki. A tak krzyczaly, ze takie prace maja, a teraz co do czego to nikt nie wie co powiedziec. Jednak z tym powiedzeniem: krowa ktora duzo mleka daje, malo ryczy, to prawda.

Fiel, debilko, wczoraj się żegnałaś, dzisiaj znowu zakładasz debilny topik? Won z forum, prostaczko!

Musztardo rosyjska, dziekujemy serdecznie. Milo nam, ze w dalszym ciagu chcesz nasz czytac. Nabijasz nasze konto.

Och Fiele miło Cię znowu czytać , poprawiasz mi humor a już bałem się ,że gdzieś uciekniesz . A wracając do tematu , to chyba nic nie przeszkadza mi w mojej pracy .Lubię moich wspólpracowników mniej lub bardziej ale lubię , nawet kibel jest naprawiony , bo kiedyś wybijało z niego ale to było w starym zakładzie a teraz pracuję w nowym pięknym budynku .

KOBYLAK- jestesmy tu dla Ciebie I nastolatki I dla sweete. Moze nam zdradzisz gdzie pracujesz?

Musztarda nie zaczynaj, bo moze sie. To zle dla ciebie skonczyc. Odszukaj sweete I poliz jej dupke.

A odczep sie zesz ty od ramtaratamytamki, ona nas srednio lubi. O sweete pozwalam Ci mowic, ona jest tu najwieksza ofiara.

Gość nastolatkamama
Ja mam to szczęście ,że nie muszę pracować.Mąż tyle zarabia a ja leżę i pachnę.Kiedyś pracowałam w urzędzie i naprawdę byłam milutka:D

Jestem na tym forum od 2 miesięcy i zaglądam tu dla rozrywki , nie jestem dzieckiem tylko dorosłym facetem . Nie zależy mi na robieniu " kariery " na kafe / pani musztardo / Nie chcę być niemiły ale moje słowa były kierowane tylko i wyłącznie do Fiele .

Fiel pracuję w biurze , nie chćę mOwić dokładnie gdzie , chyba rozumiesz dlaczego .

Gość nastolatkamama
Pracowałam w UC ,ale jak weszliśmy do unii to pracy zabrakło, a nie chciałam wyjeżdżać na wschód

Ale Ci dobrze nastolatko, jak nam sie marzy isc na bezrobocie, tylko zeby jeszcze za to placili... kobylaczku nie sluchaj tej parowy, ona chce w ten sposob zablysnac.

Tak kobylaczku, rozumiemy dlaczego nie chcesz podawac sazczegolow. Ale mamy pytanko, takie bardziej intymne. Moze masz tam dla nas jakas dobrze platna posadke ? ;-)

Hahaha! Taki wpływowy to ja nie jestem , ale jak się coś znajdzie to dam znać .