Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jaka praca taka placa

Polecane posty

cześć fiel 🖐️ musztarda- weź się odczep rybeńko, twój nick jest za to zdecydowanie niezwykle inteligentny :o

Moze. Wsapomnij o nas w pracy, ze znasz takie dwie zdolne, kreatywne, ambitne, inteligentne, zabawane, mile, sympatyczne, kulruralne, kolezenskie, nie awanturujemy sie I takie tam.

Gość nastolatkamama
;D;D🌼

Czesc ramtaratamko. :-) nie czytaj wypowiedzi tego blazna. To sweete sie podszywa, a wiesz, ze ona w oczy to ladnie pieknie, a w gardlo noz wsadzi. Co powiesz o swojej pracy?

Na razie schodzę mu z drogi , bo staruszek rozwodzi się , ma zgagę i wypadają mu włosy .

lubię to czym się zajmuję :), są czasem cięższe dni, ale nie przejmuję się nimi. sweetie jest w porządku ;p

Gość a ja pracuje w fajnym miejscu
"jaka praca taka placa" tu się zgodze... dlatego nie pracuję w żadnym urzędzie czy sklepie i nie muszę mieć kontaktu z osobami tak prostackiego pokroju, które klasyfikują ludzi ze względu na tuszę ;) pracuje w dużej firmie i nie pozwoliłbym sobie na zarobki rzędu 2 czy 3 tys miesięcznie ;)

Gość nie poniedziałek ONA
przebywam we Francjii srednio lubie swoja prace, a zarabiam no coż pięć razy więcej niż ty Fiel

Gość nastolatkamama
A klasyfikować ludzi ze względu na zarobki to już ok?

To pewnie Ty co w tych kanalach pracujesz, pochwal sie ile Ci placa za wachanie smrodu, bo nam jak zauwazylas calkiem sporo, tym bardziej, ze siedzimy I nic nie robimy. Gazety internet, kawa, ciasteczka, czasem ksiazki, pogaduszki z sasiadkami. A do grubych nic nie mamy, jedynie chcemy im przetlumaczyc, ze nie ma u nas dla nich rozmiaru I ze nie powinny wchodzic do sklepu, bo roznosza nieprzyjemny zapach. ramtaratamko nie moge sie z Toba zgodzic. Nie przekonasz mnie do sweete.

Gość nastolatkamama
Z tego co wiem we Francji jest duże bezrobocie i Polacy nie zarabiają najlepiej:(

Poniedzialek przyjedz w takim razie do Polski I zajmij sie tym samym co we francji I zobaczymy wtedy bogaczko ile tu wyciagnoiesz. Zapewniam Cie, ze mniej niz ja we swoim sklepie.

Nastolatko ponoiedzialek sie tylko przecxhwala, jesli ma nie hanbiaca prace to by sie pochwalila, a tak wstydzi sie tego strasznoie, wiec za duzo nie mowi.

Nie lubimy murzynow, ale nie jestesmy rasistkami.

Gość nastolatkamama
Już nie te czasy , wszędzie jest bezrobocie.I już zaczynaja się powroty z tej ,,cudownej''zagranicy

Tak nastolatko, jest. Tak jak mowisz. A poniedzialek wymyslila sobie historyjke, zeby sie podbudowac.

Gość nastolatkamama
Wysokie zarobki maja to prawda ,ale fachowcy a z tego co się orientuję to tutaj są same młode osoby i niestety szału nie ma:( a we Francji zwykła bagietka kosztuje 0.60 centów

nastolatkamama ...te fakty w sprawie bezrobocia we Francjii rozumiem ze przeczytałas na proszku do prania czy w kolorowych gazetach..? w Wielkiej Brytani tez jest bezrobocie a Polacy ile zarabiaja?..to co Twojego siedzenia w domu no cóz..darmozjady bez ambicji tez musza być Fiel to ze jestes tępym lachonem to juz wszyscy wiemy..myslalam ze troche rozumu WE łbie masz? ale ty widze ciągle plujesz jadem..czytając Twoje wypowiedzi zaczynam zmieniac zdanie co do Pań '"ekspedientek" to czy mi wierzysz ze pracuje we Francjii w biurze to mnie akurat gówne obchodzi.. założyłaś ja odpowiedzialam to tyle mam świadomość ze po mojej wypowiedzi poczułaś zazdrość no cóż polska mentalność pozdrawiam..zmądrzej

Gość nastolatkamama
Poniedziałek jeszcze trochę i ciebie tez wyrzucą z tych pól namiotowych na których mieszkają cyganie ,żebraków mają dosyć .

Gość nastolatkamama
poniedziałek a czego ci zazdrościć ,że nie potrafiłaś poradzić sobie w Polsce hehe

nastolatkamama "Już nie te czasy , wszędzie jest bezrobocie.I już zaczynaja się powroty z tej ,,cudownej''zagranicy " a gdzie takie madrosci przeczytałaś w kolorowej gazetce, czy od Tuska pozdrawiam

Gość nastolatkamama
W biurze z miotłą lata:D

Poniedzialek leopoiej powiec cos po francusku, albo pokasz jakas sztuczke francuska, a nie sie przechwalasz kim to ty nie jestes.

Poniedzialek leopoiej powiec cos po francusku, albo pokasz jakas sztuczke francuska, a nie sie przechwalasz kim to ty nie jestes.