Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no juz sama nie wiem

zwrocilam mu uwage, a teraz czuje sie winna

Polecane posty

n

kurde, wyslalo mi ;) Jacku - moze kiedys ktos mnie wysmial, moze ktos sie nie zgodzil, nie jestem w stanie przypomniec sobie teraz takiej sytuacji, ale wiem jedno, ze nie boje sie wyglaszac swoich opinii, nawet jesli sa dosc kontrowersyjne. Jasno powiedzialam. Powinien sie postarac. Oby! To nie jest znowu tak, ze bez tego nie moge zyc, ale tak jak napisales - ukoronowanie tego co przed chwila sie stalo :)

Jeśli jasno, szczerze i bez pretensji poprosiłaś go to to, to teraz piłka po jego stronie. Ja piszę o tym, że "zwrocilam mu uwage, a teraz czuje sie winna". Skąd to poczucie winy? Przecież powiedziałaś mu o czymś co jest ważne dla Ciebie. Przecież to nie jest szczegół dla ciebie skoro tak Cię to męczy i dyskutujesz o tym na forum.

Gość gosc xxx
heh kurcze dopiero wczraj pierwszy raz zauwazylam JackaJ na kafe, a dzis juz znowu. I musze przyznac ze podoba mi się twoje podejscie do zycia. Jesli moge zapytać to ile masz lat? bo chyba ta mądrośc życiowa wynika z doświadczenia jak mniemam :D

no juz sama nie wiem A ja mysle ze to juz rutyna!Jego seks to czysta fizjologia! Zrobil sobie dobrze a ty nie istniejesz.Niepotzrebnie mu zawracasz glowe! POra abyscie wprowadzili jakis okres abstynecji seksualnej.Powiedz mu ze bedziecie sie kochac np co drugi dzien ,zacznij udawac ze nie masz ochoty na seks robic cos aby on cie zaczal zdobywac ,No! wiesz takie gierki.TYlko bez przesady !:) a potem fizycznie wykop go z lozka ,nogami i powiedz ze juz ci nie jest potzrebny na dzisiaj bo zrobil swoje :).Zacznie od razu inaczej pracowac :) ten twoj malzonek :) Zapewne dopuszczasz go regularnie i bez problemu a to zle! bo facet nie ceni co latwo przyszlo :)

@gosc xxx W profilu widać że jestem rocznik 1972, czyli mam 40 lat. Dzięki za miłe słowa, moje ego zostało nakarmione :)

@mariner Piszesz ",zacznij udawac ze nie masz ochoty na seks" To bardzo niebezpieczne. A co jeśli jak ona zacznie udawać że nie ma ochoty, to on zacznie udawać że nie ma ochoty. Potem zacznie udawać że jest przepracowany, potem po kilka msc zacznie mieć inną na boku. Takie gry i udawanie to tworzenie świata złudzeń. NIe znam przypadku aby takie granie i udawania przyniosło coś dobrego. Nigdy nie widziałem.

mariner3 - uwierz, ale nasz sex nie jest rutyna :P to ostatnie o czym bym pomyslala :P "Zapewne dopuszczasz go regularnie i bez problemu a to zle!" - co to za tekst? :O dopuszcza sie suke do psa, albo krowe do byka :O nie mam zamiaru nic udawac. UWAGA UWAGA! :D wczoraj powiedzial!!! odezwal sie!!! :D pomine juz co dokladnie, wazne ze sie odezwal :D wiem, ze teraz zrobil to tylko dla mnie, bo wie, ze tego potrzebuje. Nie moglam sie powstrzymac i wyparowalam, ze jest swietnym facetem! Ze liczy sie z moimi potrzebami, ze pamietal. :)

Gość pinki890
to moze poprostu ciagnij go za jezyk ..zapytaj jak bylo oniesmielaj go i odbije c***ileczke tym samym