Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko do kawy

Problem z tesciami :(((

Polecane posty

Gość mleko do kawy
racja.. dziwnie bym się czuła.. nawet coś gotując to tak samo , dużo też się naucze mieszkając sama a z kimś to inaczej..bałabym sie coś zrobić aby ktoś sobie nie pomyślał ,ze sie już żądze ..a rodzina moze w oczy ładnie pięknie a za plecami może obgadywać. moja ciotka tak ma ze swoja synową tak za nia nie przepada ,ze przeszkadza jej nawet to ,że smaży jajka na śniadanie swoim dzieciom;/ to chore

Gość lela***
Zrobisz, jak będziesz uważała. Ja znam takie, które szły na taki układ, a potem ... zagryzały zęby i płakały w poduszkę. Bo mąż nie rozumiał, w czym jej się krzywda dzieje i o co jej chodzi, a teściowie uważali, że niewdzięczna bo przyszła "na gotowe" i jeszcze jej żle.

Gość mleko do kawy
i w tym problem. lepiej teraz to wyjasnic niż później ja mam brać jakis rozwód czy coś;////

Dobra rada- nigdy z teściami, ale znam osobę która po ślubie mieszka z tesciami i jest jej naprawde dobrze..

napisalam facetowi , ale nic nie odpisuje... zobaczymy pewnie sie wkurzył. jakoś nie mam odwagi w prost mu o tym mówić ,ze nie chce z jego teściami i mu przykrości robic...