Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa z mlekiem i smietanka

czym karmicie swoje psy?

Polecane posty

jak wyzej, jak wyglada ich dzienny jadlospis

pomylka - mialo byc czym karmicie swoje penisy?

Karmą dla piesków oraz resztkami mięsa które zostaną z obiadu, poza tym mój piesek lubi warzywa i biały ser i to też dostaje i ma sie swietnie i nie zamierzam iść do dietetyka układać mu dawek pokarmowych i jadłospisu :p

Gość dwa razy dziennie dostają
Poza tym jeden lubią słodycze, parówki czy jakieś wędliny, ale to rzadko im daję.

Gość Chujogrom
Sucha karma Purina pro kości cielęce lub wołowe. Z kurczaka po obiedzie też się zdarza.

Gość Żonka 24 lata
Mam dwa duże kundeki ze schroniska które potrafią zjeść duzo. Gotuję im codziennie kaszę/ryż na łapkach albo korpusie. Dokładam suchy chleb, warzywa z wywaru. Wiadomo, że to co zostnie z obiadu też zjedzą. Czasami posilam ich suchą karmą-ale nie żadną markową tylko zwykłą drobiową z makro.

Moj dostaje od 10 lat codziennie: miske kaszy jeczmiennej badz ryzu ugotowanej na skwarkach z dodatkiem marchewki, to zmieszanke jest z watrobka wieprzowa mielona gotowana, do tego zawsze ma suche pedigree w misce. Nie lubi zadnych kupnych wedlin ani innego jedzenia. Czasem dostanie kawalek swojskiej wedliny badz kurczaka czasem chleba z maslem smietankowym. Nigdy nie chorowal, wyglada na szczeniaka. Podejrzewam, ze to dzieki kaszy z watrobka. Polecam!!

Gość Jak smakuje
Gównem

Jeśli chodzi o karmę suchą to Petvita, tylko zmieniam smak między rybką, kurczakiem i jagnięciną. Od kiedy karmię go Petvitą to nie ma żadnych przykrych niespodzianek i zapachów w domu. Sierści mu tak dużo już nie wypada i ogólnie zdrowo wygląda. Aż mi przykro jak pomyślę jaki mu wcześniej syf dawałam. :/ Mokre karmy to albo Petvita albo Optibite. Czasem daje mu przysmaki. Najczęściej takie suszone mięsko Petisco, rzadziej śmierdziele (kurze łapki, wątroby, itp).