Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona ssaaass

czy TO TO:)

Polecane posty

Gość Ona ssaaass

hej jak to jest że spotykam wielu facetów, ale żaden mi nie pasuje jeden jest zbyt uległy, za dużo się odsłania, od razu mówi o sobie, żadnej tajemnicy, od razu pokazuje się na mięczaka i takiego romantyka drugi zbyt porządny, taki od razu na maxa grzeczny trzeci za wolno mówi czy warto czekać na tego z ktorym od razu bedzie fajnie???? Czy miałyscie tak, że wszystko wam pasowało w nim od razu?

wiesz wątpię abyś znalazła człowieka który bęidze ci w 100% odpowiadał ;] będzie

Gość sgdfg
hmm niedawno spotkalam idealnego, ktory pasowal do mnie pod kazdym wzgledem ale ja nie potrafilam tez tego docenic i odszedl. teraz gdy za pozno ja sobie uswiadomilam ze to byl wlasnie ten

Gość Ona ssaaass
lubie jak facet jest troche niedostepny, a oni od razu sie starają, tacy na maxa grzeczni z kwiatkiem, porzadni... wiem ze tacy są najlepsi, ale ... nie lubię takie odslaniania sie od razu, lubie gierki:)

Gość sgdfg
a ja wlasnie lubie tych niegrzecznych, takich ktorzy to moga miec kazda bez mrugniecia okiem

Gość Ona ssaaass
no wlasnie, i tu problem, bo tacy sie nie starają

Gość sgdfg
no wlasnie czasem sie zdarza taki starajacy jak ostatnio no ale taki szybko sie obraza i idzie dalej

Gość Ona ssaaass
wlasnie:) ale mięczak z kwiatkiem na pierwszej randce mnie odstrasza. Ostatnio spotkałam się słuchaj z takim jednym. Mega przystojny, wysoki, porządny, poukładany, przyszedł z kwiatkiem, widać ze szuka związku, zaczął gadać ile miał dziewczyn i jaki to on nie jest porządny, od razu poczułam się osaczona, bo widac że taki się zakocha po tygodniu. Wypytywał o dziwne rzeczy, np. czy mam umowę na stałe czy nie Ale mnie to nie pociąga, ja lubię niedopowiedzenia... czy robię życiowy błąd skreślając takich ludzi?