Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Sweetie :)

Polecane posty

Gość michalkkkk
nie ma, śpi :D

Gość michalkkkk
ramtata- jak ci się żyje?

Gość ramtata@o2.pl
w miarę ok :D

Gość michalkkk
no to dobrze ramtata, ja padam do roboty 🖐️ pozdrów koleżankę jak się pojawi

o topik dla mnie hehe ja Cie uwielbiam dziewczyno :) jakos leci mega dol jest, a co u Ciebie? jak sie spalo, jakie plany??

a dobrze ;) a nie wiem jeszcze co będę robić :) dobrze się spało :D a tobie?

ja jem kurczaka z ryżem i warzywami na parze ;), kot mi ukradł 5 groszków i brokuła :)

mój jest praktycznie wegetarianinem :) ziemniaczki, marcheweczka, buraczki, kukurydzę też lubi ;)

jak go nauczylas takie rzeczy jesc?? bo oj nawet mleka nie chce, chociaz ostatnio jak gotowalam ziemniaki w skorce to wyciagal skorki ze smietniczki i jadl:)

niestety zostawiam często na chwilę obiad i jak wracam to nie ma połowy sałatki i Brunio siedzi obok oczywiście udając, że to nie on :) mięsa z talerza raczej nie rusza :) Ostatnio go przyłapałam i się zestresował :), latał za mną cały dzień jak pies i miauczał i się przymilał :D uwielbiam go

a twój mleka nie lubi? dziwne :D możesz mu najpierw dolać trochę do wody, moje tak lubią :d

nie lubi:) chociaz kiedys jak zostawilam na stole w misce zeby nie bylo takie zimne (do platkow chcialam) jak z lodowki to po jakichs 20minutach jak poszlam to mleka nie bylo a kot udawal ze spi:)

hahaha :) mamy podobne koty z zachowania :D Bruno uwielbia łowić rybki z akwarium, bierze i chwali się nsząc w pyszczku po całym domu. Jak mieliśmy oczko wodne w ogrodzie to próbował złowić jakąś rybę i raz wpadł :D haha i był cały mokry.

no jak jest ciepło :) Bruno nie lubi, ale trzeba, bo jest prawie cały biały. Gorzej jest z kicią bo ona nienawidzi się myć :), tzn sama się liże ale nie lubi wodnych kąpieli :)

moj lubi ale tylko w szamponie brzoskwiniowym dla dzieci hehe:) moze kotce wystarcza to jak sie sama umyje:) a facet na kobiety chodzi to lubi zeby go umyc:)

facet juz nie może być reproduktorem :( miał za duże powodzenie i codziennie miałam pod domem pare nowych kotek :) sprowadzał sobie panienki i jak ktoś szukał kotki z okolicy to na 85% była koło mojego domu :) a dokładniej mieszkały sobie w altance :D i nie dał się tam usiąść bo był brunowy harem :D

hahaha:) to dobrego amanta masz:) ciekawe czy dzieci jakies zmajstrowal:) moj jest kastracikiem:) jak mu zebra poskladali i pozszywali dziury na brzuszku to weterynarz powiedzial ze skoro w domu siedzi to bedzie mi sikal wszedzie i tyle z jego jajek bylo:( heh...