Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Sweetie :)

Polecane posty

no, mój też już bezjajeczny ;D ale charakterek mu pozostał :) i ciągle dusi inne koty u nas w ogrodzie :D nawet takiego spaślaka, który jest od niego 2 razy większy :)

smiesznie to musi wygladac:) robilam diagnoze dietetyczna i wyszlo mi ze wgl tkanki tluszczowej nie mam w sobie:(

i to nieznanemu? co się na tym świecie dzieje...I co masz coś słodkiego? :classic_cool:

poszłabym się gdzieś przejść chociaż mokro :(, pozostaje chyba tylko iść na siłownię i się troszkę pomęczyć :classic_cool: chociaż nie wiem czy mi się chce :)

ale kot właśnie wstał i nie chce spać :( i jeszcze ty mi uciekniesz i cię później nie znajdę :(. Eh, jeszcze chwilkę posiedzę :)

zordonowka- wszystkie kociaki są fajne :) jaki kolor ma twój? i imie? lubi warzywa?

haha trzymam za słowo :) na którą się tu umawiamy :D mniej więcej :)

na imię jej Szajba, ale i tak nikt się tak do niej nie zwraca (imie ma takie wpisane w paszport, cos musialam na biegu wymyslic), wyglada dokladnie jak kot z reklamy whiskas (szara z czasnymi paseczkami) nigdy nie lubila warzyw, ale po sterylizacji zaczęla:P ostatnio jadla marchewkę z salatki w sosie vinegret- bylam w szoku :P