Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Sweetie :)

Polecane posty

ah, moja tez whiskas :D śliczne są, mam nawet kalendarz z whiskasa i jak mój tata przyszedł to się pytał czy robiłam kalendarz ze zdjęć kici :D

nie przesadzaj, ludzie chodzą na mecze i zyją, oni sie tam leją miedzy soba - ich sprawa. wszystko jest niepotrzebnie naglasniane przez media i przedstawiane wiadomo jak. takie jest moje zdanie.

mi tam praktycznie obojętne, ale nie jakoś super późno bo muszę się wyspać na jutro :)

wracajac do mojego kota;D wiecie jak wyglada kot egipski mau? wydaje mi sie, ze moja musi miec ojca z tej rasy (bo matka na bank dachowiec) z calego miotu wszystkie byly takie jak matka, a ona jedna byla taka szara:D i ma bardzo duzo na ciele takich hmm "dowodow" na kota egipskiego :P

tak myslalam :D nie ogladam tego bo jakos nie zainteresowalam sie ale wczesniej ogladalam "nie igraj z aniolem" :P ramtata- nawet nie wiesz jak ciekawy :D

moj kot raz dziennie przynajmniej dostaje jakiegos ataku szalu, wtedy stroszy sie i zaczyna biegac bardzo szybko, skakac po meblach stracajac wszystko co sie mu po drodze trafi. wtedy jest zdolna do takich akrobacji o jakich sie nikomu nie snilo :D

hehe dobre skojarzenia:) sorrki za zaplon ale bylam na temacie o seksie:) bo jakas dziewczyna sie rozstepow wstydzi i jej krem doradzilam:)

hehe to moj to samo a najgorzej jak koty siedza na balkonie a mu sie chce do toalety, to biegnie i zamiast zrobic do konca to leci do okna a potem ja zbieram po dywanie :) i czesto tez wymiotuje po siersci :P jelopek maly :)

haha to mój bruno jak chce iść na pole to go wypuszczam moim balkonem do ogrodu, a w zimie to jak otwierałam balkon to siadał zaraz za drzwiami, w sensie że nie dało się zamknąć :D bo nie ruszył swojego tyłeczka, tylko usiadł i siedział ;D

a ja swojej nie wypuszczam z domu... bo od malego jej nie wypuszczalam i teraz pewnie by sobie nie dala rady...

raz wypadla z okna, szukalam jej 3 godziny po ciemku, znalazlam pod oknem w krzakach, tak jak spadla tak sie przez 3 godziny nie ruszala z miejsca.