Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Sweetie :)

Polecane posty

no jest problem z tymi rozstepami sama walczylam tyle lat:) cale zycie mam niedowage a uda w rozstepach:( jaka tu sprawiedliwosc? gdyby kobieta byla Bogiem to by na to nie pozwolila:)

kurde zordonowka- dalej mnie to śmieszy :D To ja miałam w zeszłym roku szafę z szybami i bruno ich nie widział i chciał skoczyć poprostu przed siebie i walnął głową w tą szybę :D

hahahahah :D moja kicia tez wiele razy wali w cos glową :D np, jak biega i nie wyrabia na zakretach i wpada z impedem w sciane, albo w jakis próg, jeszcze sie dziwie, ze ten kot zyje:D a sweetie, co do rozstepów, to ja na szczescie JESZCZE nie mam, ale wiem, ze trudno sie tego pozbyc inaczej niz jakimis tam zabiegami, zadne masci i kremy chyba nie wiele dają..nie?

hehe te wasze koty to wariatuncie:) zordonowka 6 lat kupowalam kremy: tanie, drogie, dla ciezarnych, wyszczuplajace az dalam sobie spokoj (rozstepy od 14roku zycia) i stwierdzialam ze walic to az w koncu na necie znalazlam jakas gowniana masc na rozstepy i przestarzale blizny za cale 15 zl nie dosc ze smierdzi to starcza na tydzien ale ... koncze drugie pudlo i zostaly mi moze z cztery rozstepy reszty po prostu nie ma. pytalam, faceta, kumpli i kolezanki (bo myslalam ze mi na dekiel padlo) i oni mowia ze oprocz tych co zostaly nie ma zadnego:) ale dalej tego smierdziucha uzywam:)

a co to za cudo? ja co prawda nie zauważyła żebym miała ale kto wie mogą się pojawić :classic_cool:

a to nie jest przypadkiem taka masc co smierdzi czosnkiem? i ma jakis tam chyba nawet wyciag z czosnku ? bo ja kiedys mialam taka masc wlasnie na bliznę i w tym przypadku faktycznie podzialalo.

no zapach powala ale ponoc wszystkie kremy czy tam masci z cebula pomagaja jest jeszcze contractubex ale to na same blizny:)

zordonowka podejrzewam ze Ty wlasnie mialas ten contrctubex:) teraz to musze krem na moja sahare poszukac:( bo nie moge sie malowac mam taka sucha skore:(

kurde i co z tym zrobic:( jak sie pomaluje to mi sie wszystko lszczy i to tragedia:( Ty masz tylko po zimie?? czy po zimie to sie bardziej nasila?

tylko po zimie, mam skore mieszaną wiec latem, wiosna jest ok, ale zimą mam czesto popekane usta i w ogole przesuszona skore, wtedy staram sie uzywac zwyklego kremu nivea bo jest tlusty ale nie zawsze mi to wychodzi, bo po prostu go nie lubie, jest taki cieżki...

ponoc nawilza ale jak dla mnie to sie zle rozprowadza, ostatnio dostalam z ziaji caly zestaw oliwkowy i tak krem byl i nawet spoko jest tylko tluscioch straszny:)

mi kiedys dermatolog polecil taki olejek do kapieli dla dzieci w sumie, ale to chodzilo o skore, na calym ciele...tylko nie pamietam nazwy tego olejku, mozna go kupic tylko w aptece ale byl swietny:P