Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truflowy_Am@nt ;)

Miłe pogawęki, niekoniecznie na grzeczne tematy ^^

Polecane posty

Gość NieUstraszona
nieogryzek - jeszcze raz opowiedz o tym, jak amant nabija ciebie na pal... :-D Akcja zaraz się zagęści, specjalistko od badań tożsamości w internecie. :-D

Gość NieUstraszona
PS - z podkasana kiecką, koniecznie!

Gość mloda mamuska
witaj truflowy amancie jestem mloda i niegrzeczna kobietka lubiaca sex

ooo widzę że moje cztery orgazmy baaaardzo cię bola,oooj bolą:D Co do badań owszem ,przydadzą mi się .O co kaman?Nie kryję się z tym.Nie jestem szpiclem na przeszpiegam tylko zbieram sobie materiały do pracy. Acha.I jeszcze nabijanie na pal-widzę że spać ci to nie daje.Ech,widzisz droga/i-tak to już jest; pal może okazaćc się słodką torturą:D

Gość NieUstraszona
Sądziłam, że masz coś ciekawego do napisania, orgazm i orgazm, uważasz że inne nie mają? :-D Naiwne dziewczę płoche...orgazm to nie dopust bozy - chyba że w to wierzysz, jak w swoje "badania".

nieustraszona/y Domyślam się że forum to wylęgarnia wyimaginowanych osobowości.Inteligencja co niektórych starczyłaby nawet na napisanie niezłego harlekina;podczas gdy w realu boją sie gęby otworzyć.Są tu jednak i tacy którzy dopiero w sieci mają odwagę powiedzieć to czego nie odważyliby się poza matrixem. .Jest ich mniejszość,wiem.Ty się do nich nie zaliczasz-masz kilka osobowości,klika wcieleń,kilka nicków i kilka płci.Takie prawo anonimowości.A ja jestem takim sobie nieogryzkiem który dla własnych ,przyziemnych celów próbuje to ogarnąć i z obserwatora stać się na krótką chwilę pełnoprwanym uczestnikiem . To co piszę o sobie nie jest kreacją,nie mam nic do ukrycia.Tak w realu jak i w sieci jestem sobą,choć tu może bardziej chm.... "otwarta" niż w prawdziwym świecie w którym stuprocentową śmiałość mam tylko wtedy gdy tańczę i gdy się kocham. Orgazmy? Nie,nie stanowią epicentrum wszystkiego.Przyznaj jednak nieustraszona/y - lepiej pisac o tym jak pięknie jest mieć je z ukochanym niz tworzyć peany na cześć k*restwa.

Gość słodziutka :)
NieUstraszona masz na imię Martyna?

Lubisz koronki?? Mruuuu,to dobrze.Ja teżje lubię. Jesteśmy na imprezie.Wpadliśmy sobie w oczy.Lubię wysokich facetów.To działa na mnie jak dobry joint. Zaczynamy kochać się oczami.Ja mam zielone,łagodne. Podchodzisz bliżej.Czujesz dyskretny zapach moich perfum. .Stoisz tuż za mną.Jest tłok.Podnoszę lekko sukienkę(tak jak lubisz).Widzisz że mam czerwone,koronkowe stringi... Pieścisz mnie palcem .Jestem już taaaaka mokra.Moje pełne usta pragną twoich pocałunków ale to nierelane.To by nas zdemaskowało.Wsadzasz mi więc w c*pkę swojego stojącego rozpustnika..Popychasz delikatnie tak by nikt się nie domyślił..Delikatnie ale głęboko.Nie wytrzymuję-odchodzę.Wbijm ci w dłonie swoje piękne paznkocie.Potem ty-twoja fontanna spływa mi po udach.Gorący odech parzy mi plecy. Obciągam sukienkę i wychodzę .W drzwiach mijamy się jakbyśmy nigdy sie nie widzięli.Nie wiesz ża ma na imię Ola Nie wiesz kim jestem.Ale żyję w twojej wyobraźni i pamięci. co ty na to,jest niegrzecznie?:*

wyobraźnia to potęga... moge ci jeszcze tak ładnie słodzić bardzo długo... tylko po co? próbuję ci coś uświadomić ale ty nie jarzysz w każdym razie dzięki za pomoc w mojej "pracy domowej" a ciebie zostawiam z dręczacą cię ciekawoscią czy istotnie mam na imię Ola i czy bybym zdolna w realu do czegoś podobnego. Miłej nocy,bruneciku.

Witam drogie panie:) i z osobna: witajsłodka, młoda mamuśka:P Nieustraszona niezły konspekcik ;D aż chęćnawspólne doznania rośnie. Ramtata ooo :( nie ma chemii... a taką miałem nadzieje ;(( ...nie no oczywiście żartuję ;D jak będziesz to daj znać:) Jeszcze raz witam wszystkich !;)