Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truflowy_Am@nt ;)

Miłe pogawęki, niekoniecznie na grzeczne tematy ^^

Polecane posty

ramtata skromnosc;D to opisz sie:P janp jestem brunetem, mam zielone oczy ^^ 192cm wzrostu:P po tatusiu ^^ no i hmmm.... do czasow liecealnych trenowałem siatkę:P teraz Twoja kolej:P

Gość asiaxxxxxxx
romansy ;p;p

ok, pół roku temu byłam blondynką, przefarbowałam się na brąz i ścięłam ponad 50cm włosów. Mam170 i szaro-niebiesko-zielone oczy, w dowodzie mam, że są wielokolorowe :)

mmm czyli maszracje sexi z CbKociak:D wybacz, że to napiszę , ale poznawszy Twój wygląd az ciekaw jestem co masz teraz na sobie ^^ Nie miej mi tego za zle:P

nie lubię nosić brzydkiej :P i spodni nie lubię za bardzo, wolę sukienki.

ramtata no i Cie nie ma:( a już powoli się nakręcałem hihi :P mam nadzieje, że nie pozostawisz tak tego pytania bez odp:P Trzymaj się i "do napisania" :P

truflowy amant,to mnie byś na pewno polubił:D Kocham sukienki i i spódnice.Zwiewne jak mgiełka , takie do kolan.Obowiązkowo wysokie obcasy.Długie ,blond włosy i duże,zmysłowe usta. Noi potrafię niegrzeczna być gdy sytuacja ...wymaga. Co ty na to? Mogłoby być nawet fajnie ale jestem zajęta.A pozwoliłam wtrącić się do dyskusjii bo nareszcie jakis facet którego kręcą dziewczyny w sukienkach a nie obcisłych leginsach:D

amant w takie dyskusje to ja ju żnie wchodzę,wiesz.... Powiem ci tylko żeby choć trochę zaspokoić twoją ciekwość że bielizna tak jak reszta ubrania ma być kobieca;koronkowa,delikatna w dotyku-taka żebym w niej wyglądała na bardziej nagą niż wtedy kiedy jestem na prawdę naga. Poczekaj na ramtata,fajnie wam się gadało i jest między wami jakaś chemia ...będę kibicowała:)

jestem już. ;) myślałam że tam będziesz Amanciku, a ty się to schowałeś :D