Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzza90

On prosi o test

Polecane posty

Gość Izzza90

Spotykam sie z pewnym facetem od miesiaca, nie wyladowalismy jeszcze w lozku. Kiedy ostatnio u niego bylam, zaczelam sie do niego zblizac i nakrecac go na seks. I wiecie co uslyszalam? "Sorry, ale nie przespie sie z toba poki mi nie pokazesz testu na HIV. Kazda dziewczyne o to prosze i zdania nie zmienie". CZAICIE TO? grrrrubo...

Gość SZUKAM WSPÓŁLOKATORKI LUBLIN
fajne prowo 1/10

Gość wetfgwf
Bardzo zdrowe podejście, prowo. :classic_cool:

Gość edimaxiiii
o masakraaaa

Gość Izzza90
Zadne prowo! Prawdziwa historia, ale nie musicie mi wierzyc.

Gość Przepraszam ale
Rozsadny facet, popros go o to samo. I jeszcze choroby weneryczne, koniecznie.

Gość Izzza90
On twierdzi ze sie bada profilaktycznie co 4 miesiace. Nie wiem co mam o tym myslec, poczulam sie troche jak jakas narkomanka spod dworca;/

Gość Przepraszam ale
Ta to w takim razie bujne zycie seksualne musi prowadzic, albo hipohondryk jakis. Nie mniej popros o nowe badania i zaznacz zeby koniecznie sie przebadal na nosicielstwo HCV. Ale sama jego prosba wcale nie jest zla. Po co czuc sie jak narkoman spod dworca, moglas miec jednego faceta, ktory Cie zdradzil i zarazil HIV .

Gość Izzza90
No przecież napisałam że on się bada regularnie co 4 miesiące, przynajmniej tak twierdzi.

Gość dyzio+pyzio
to normalne, ja od dawna wymagam takiego dokumentu od przyszłego partnera, sama też robię badanie, to świadczy tylko dobrze o nim, dzisiaj ludzie żadnych hamulców nie mają a nawet jeśli przyszły partner spał z dwiema dziewczynami to dlaczego mam zakłądać, że wszyscy byli zdrowi?

w życiu nie poszłabym z takim do łóżka. To jakaś męska dziwka co puszcza się na prawo i lewo. jakoś nie lubię takich co go pół miasta miało. raczej gustuję w porządnych facetach a nie męskich dziwkach.

Skoro on się bada co 4 m-ce, to albo sypia z każdą, która mu się nawinie pod rękę albo jest lekarzem z jakąś zabiegową specjalizacją albo jest chory psychicznie :D Też bym sobie zrobiła na HIVa test :D W maju zrobią mi test na HCV, z racji wykonywanego zawodu, na hiv już nie robią :O a przydałoby się, bo często dochodzi u mnie w pracy do kontaktu z krwią pacjenta i zakłuć.

Gość Przepraszam ale
Dobrze ale czemu bada sie co 4 miesiace. Zmienia partnerki tak czest czy co. W zasadzie jakkolwiek sama jego prosba wydaje mi sie zupelnie rozsadna to juz czestotliwosc badan nie. I jak rozumie wyniki ci pokazuje, czy tylko mowi, ze sie bada?

Gość Izzza90
zabójcza ryjówka: Nie sądzę, to porządny, konkretny facet z zasadami. Przynajmniej takie wrażenie sprawia.

Gość w dzisiejszych czasach
głupotą jest nie robić testów zbyt wiele chorób i zbyt wielkie szanse że nasz poprzedni partner miał X partnerek HIV jak HIV ale jeszcze jest chlamydia, kiła, rzęsistek, rzerzączka, zapalenie wątroby, opryszczka płciowa i wirus brodawczaka, ten ostani może zafundować kobeitom raka szyjki macicy

Gość Izzza90
Mówił, że nie ma problemu, że jak chcę to mi pokaże. Ale nie chciałam. Nie no, ta sytuacja nie uraziła mnie jakoś, a bardziej zdziwiła.

Gość Przepraszam ale
Izza porzadny facet z zasadami nie robi takich badan co 4 miesiace bo najnormalniej w swiecie nie ma takiej potrzeby.

Gość Izzza90
Tak, ale wszystkie te schorzenia można wyleczyć, a wirusa HIV nie usuniesz z organizmu. Są co prawda leki retrowirusowe opóźniające namnażanie się wirusa, ale jednak zawsze będziesz nosicielem.

Gość Izzza90
Piszecie, że on zalicza panienki dla sportu.. Nie sądzę, bo widywaliśmy się po 3 razy w tygodniu na neutralnych terenach, to nigdy nie wchodził na temat seksu.

Dziwny ten facet. Nikt normalny nie robi testów na HIV tak często. Kiedyś spotykałam się z facetem, który też mi powiedział, że co pół roku się bada. Wydało mi się to bardzo podejrzane i od razu go zostawiłam. Oczywiście do niczego między nami nie doszło.

Gość Przepraszam ale
A naprzyklad takie HPV jest u mezczyzn bezobjawowe, zarazaja nimi swoje partnerki ktore potem moga zachorowac na nowotwor. Na to tez powinien sie przebadac. Jeszcze raz napisze zastanow sie zkad ta czestotliwosc badan.

Gość Aghai
Co złego jest w pokazaniu testu na HIV? Ja też kiedyś z facetem obiłam po tym jak udzielaliśmy pomocy osobie zarażonej wirusem. Mój facet jako lekarz robi badania profilaktyczne, ja też robię bo pracuję jak asystentka stomatologiczna a ponadto uczę się w szkole kosmetycznej. Nie widzę nic złego w dbaniu o zdrowie.

Mi gin. proponowała szczepionkę na HPV, ale się nie zdecydowałam. Zawsze może się trafić inny szczep wirusa, na którego szczepionka nie zadziała.

Gość Przepraszam ale
Piszecie, że on zalicza panienki dla sportu.. Nie sądzę, bo widywaliśmy się po 3 razy w tygodniu na neutralnych terenach, to nigdy nie wchodził na temat seksu. To po jaka cholere tak czesto sie bada? Z powietrza to sie nie bierze. Z publicznych toalet tez nie...

Gość Izzza90
Przepraszam ale: No to napisałam już 3 razy że on sie bada co 4 miesiące i są to kompleksowe badania!

Gość Zdrowe podejście
Moje dziecko po swoim pierwszym razie zrobiło sobie test, nie zdziwiłabym się gdyby następne dziewczyny prosił o zrobienie testu. Niestety takie czasy. Dziewczyny sypiają w dzisiejszych czasach z kim popadnie.

Gość Izzza90
Przepraszam ale: No dobra, skoro piszesz że on tak te panienki zalicza, to co-myślisz że one mu wszystkie przynoszą pod nos wyniki testów? Bo nie sądzę, a mi dał jasno do zrozumienia że mogę zapomnieć o seksie bez wyniku.

To może i ja powinnam zrobić test. Zdarzyło mi się dziabnąć narzędziem czy igłą. No ale głębokie to nie było, szybciej HCV się zarazić można, ale to wyjaśni się w maju. Od ponad roku niczym się nie dziabnęłam, a jak wiadomo, że pacjent z HCV, to zakładamy podwójne rękawiczki.