Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokolorowana

Walka z zbędnymi kilogramami ! Zapraszam chętnych !

Polecane posty

Gość Pokolorowana

Witam i zapraszam wszystkie chętne osoby które przyłączą się do mnie ! Jak to mówią razem zawsze raźniej . Swoją dietę zaczęłam dzisiaj i postanowiłam że spróbuje diety South Beach , zobaczymy czy mi pójdzie dobrze jak nie to zmienię na 1000 kcal . Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny który opowie o swojej diecie .

Gość Pokolorowana
Widzę że jakoś chętnych brak , więc to będzie taki mój pamiętnik z odchudzania może ktoś to kiedyś poczyta i mu to pomoże , doda motywacji . Dzisiaj na śniadanie serek wiejski nisko tłuszczowy z pomidorkiem i papryką . Na obiad gotowana na parze pierś kurczaka i warzywa rówież na parze . Kolacja mały pomidor . W miedzy czasie czerwona herbata i woda . Przed pójściem spać trochę ćwiczeń . A no i dzisiaj byłam na dłuższym spacerze ;)

Witaj!Ja jestem na diecie od dwóch tygodni.Po prostu Mż.Nie mam czasu gotować według przepisów South Beach.Po prostu jem trzy posiłki rano do 9 śniadanie np.dwie kromki ciemnego chleba suche pół pomidora parę plasterków ogórka plasterek szynki na jednej kromce a druga z serkiem kanapkowym i kawa bez cukru ale z odrobiną mleka.obiad gdzieś ok 14 i gotuję dla swoich dzieci a dla siebie modyfikuję nieco,więc dzisiaj były kotlety mielone ja ze szpinakiem zjadłam dwa małe.na kolację reszta szpinaku i dwie kromki suchego pieczywa sonko z szynką.Tylko łykam do tego AsystorSlim,bo jestem łasuchem i lubiałam podjadac wieczorami,a gdy je łykam nie mam ochoty na słodkie i na wieczorne jedzenie.One po prostu chyba wypełniają mi żołądek.A i kolacja do 18.Później już nic.Dużo wody,herbata czerwona,ziołowa.Nie lubię żadnych soków i tym podobnych więc mnie do nich nie ciągnie.Przez te dwa tygodnie schudłam prawie 5kg.Oby tak dalej.Pozdrawiam.

Wiesz co ja też lubię warzywa gotowane.Fajne są takie woreczki do gotowania w mikrofali z jana niezbędnego.Są rewelacyjne.Szybko się robi.

Gość Pokolorowana
Wiesz co ja też nie koniecznie gotuje według tych przepisów , mieszkam z chłopakiem a on musi mieć normalny obiad wiec ja tylko modyfikuje sobie do tego co mogę zjeść . Właśnie też słyszałam dużo opinii na temat Asystora Slim że nie ma się ochoty na słodycze i wieczorne podjadanie , że wypełnia żołądek . A możesz mi powiedzieć w jakiej cenie jest ? Bo się nie orientuje . 5 kg w dwa tygodnie to dużo , gratuluje i oby tak dalej ;)

Gość Pokolorowana
Ja też mam 160 cm wzrostu i waże 78 kg . Moj pierwszy cel to mieć 60 kg tak jak o tym myśle to troche nie realne jak dla mnie ale powiedziałam sobie że dam rade ;)

Wiesz co ja kupiłam w aptece bo już szybko chciałam łykać to zapłaciłam 44zł ale na allegro są tańsze ja znalazłam takie za 28zł i wysyłka gratis później poszukam to wpisze linka

Gość Pokolorowana
No tak na allegro napewno są tańsze . Tylko napewno żeby mieć szybciej też bym kupiła w aptece . Co skłoniło Cię do tego żeby zacząć się odchudzać ? A ćwiczysz jakoś ?

Ja muszę ale jak będę mieć 10kg mniej to już będę szczęśliwa,ale te tabletki będę łykać cały czas bo rezultat widzę

No ja jak będe miała 70 kg to już będe szczęśliwa . Dzisiaj jeszcze musze troche poćwiczyć a jakoś chęci brak .

Bo mam sporo za dużo.160 i teraz 90 a było 94,3.Zbędne kg po trzech ciążach.W sumie to po dwóch,bo po drugiej nie zdążyłam się odchudzić.Synka skończyłam karmić jak miał 10 miesięcy czyli w kwietniu,a w lipcu zaszłam w ciąże i to mi dowaliło...podczas karmienia nie schudłam bo synkowi nic nie było więc jadłam wszystko

Gość grecdx
tak tak przylaczam sie do walki z kilogramami, mam 164 i 60 kg

Nie nie ćwiczę bo po prostu mi się nie chce ale przy trójce dzieci to mam trochę ruchu tylko przez tę zimę i jeszcze choroby dzieci za dużo ruchu nie miałam bo non stop w domu a do miasta też tylko samochodem na zakupy bo inaczej nie mogę bo 5km od miasta mieszkam na wsi,ale robi się ciepło więc znów zaczynamy spacerki. Do jutra bo muszę iść spać.Pa

To fajną masz rodzinke ;) Ja po żadnej ciąży nie jestem ale przez rok przytyłam 18 kg i dopiero teraz zauważyłam jak bardzo polubiłam jedzenie fast-foody i inne szkodliwe rzeczy . Ale teraz biore się za siebie :)

Witam ! Ja już po śniadanku czyli po 2 jajkach . Chciałam rano biegać ale niestety pogoda mi przeszkodziła bo pada deszcz :( za to pojeżdze na rowerku stacjonarnym ;)

Pokolorowana dasz rade do 60 :) na 100% ja mam twoj wzrost i twoja wage jestem od 3 dnia na diecie ;) i musi nam isc ja 2 lata temu jak szłam do slubu mialam 60 :) ale zwalilam to teraz musze cierpiec ;) ty tezmusisz ;P hehehehehe

witam :) pokolorowna tez jestem na sb ( juz drugi raz w zyciu) teraz jestem 2 dzien na 2 fazie i idzie mi swietnie pozfrawiam i trzymam kciuki :)

Walka z kg - no powiedziałam sobie że dam rade i nie odpuszcze choćbym miała małe wpadki . Bardzo bym chciała ważyć 60 kg a później jak mi się uda nawet troche mniej wiem że czeka mnie długa walka ale efekty napewno będzie widać . Ważyć się bd co tydzień chociaż kusi mnie codziennie wstawać na wage ;)

serene63 no ja dopiero zaczęłam sb i mam nadzieje że jakoś wytrwam , spodobała mi się ta dieta bo jest w niej dużo przepisów więc nie bedzie monotonności w jedzeniu . Tylko na początku już brakuje mi owoców ale jakoś bd musiała się przyzwyczaić przez te dwa tygodnie ;)

Witam dziewczyny.Ja dzisiaj rano miałam zapieprz,bp Ola do przedszkola później musiałam ubrać maluchy.Dziś jak na złość wszyscy obudzili się o jednej godzinie jeszcze Ole musiałam uszykować,bo jedzie do teatru z przedszkola.Kanapki i inne na drogę.Ubrać siebie i szybkie śniadanko,bo do 9 zawsze próbuje zjeść,bo jeszcze musiałam zawieźć młodej mocz do badania.jeszcze w międzyczasie młoda kaszkę zjadła no i synuś też musiał dostać śniadanie.Więc teściowa była już o 8.40 u mnie a ja tu jem śniadanie...jajecznica z dwóch jajek z cebulką i pomidorem.dwie kromki chlebka sonka żytniego.Dopiero teraz usiadłam do kompa.Ale zaraz muszę znów zmykać bo młoda do spania i obiadek zacząć szykkować.Jeszcze pranie ułożyć,wyprasować masakra jakaś dzisiaj.Na obiad kurczak grillowany i surówka z marchewki z jabłkiem.

Gość nie jedz grubasie
to schudniesz :D

Na takich topikach zawsze znajdzie się jakaś świnia!!!!!!!! A pewnie jest grubsza od maciory....

4 lata temu schudlam w 2,5 miesiaca ponad 15 kg z 70 kg na 54,5 dokladnie teraz mam mniej do zrzutu to i mniej spada, po 1 fazie minus 4,80 kg zwaze sie dopero znowu bo 7 dnu 2 fazy

To ładnie schudłaś tez bym chciała ważyć chociaż narazie 60 kg a potem jeszcze troche mniej mam nadzieje ze mi się uda.