Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokolorowana

Walka z zbędnymi kilogramami ! Zapraszam chętnych !

Polecane posty

Też mam taką nadzieje że mi się uda ;) ale już widziałam kilogram na wadze mniej więc motywacja jest :)

Hey dziewczyny gdzie się podziałyście?Ja w poniedziałek ważenie i już się obawiam...ale grzeszków nie mam :-) Ja jak na razie obstaje przy swoim MŻ i oczywiście bez słodyczy bez i ograniczam też węglowodany...dużo warzyw owoców troszkę mniej ale jakoś nie pociągają mnie i mięsko oczywiście. To piękne słońce nastraja optymistycznie,więc życzę Wam dużo zgubienia dużo zbędnych kg.

Gość dobra rada.......
madzia jak masz zwykla wage pokojowa to nie korzystaj z niej. Nic nie da. Waga peknie bo skali zabraknie. Przejdz sie do najblizszego miejsca gdzie tuczniki skupuja i tam popros o zwazenie, tam maja wagi dla takich macior :D:D:D:D:D

Ja też się miałąm ważyc w poniedziałek ale dostałam @ wieć musze przesunąć ;) u mnie równiez dietkowo cały czas i mam nadzieje ze waga pokaże mniej

Witam ;) u mnie nadal dietkowo troche mnie tu nie było bo niestety nie miałam internetu w domu bo coś się zepsuło . W piatek się zważe i podam ile w doł ( bo mam nadzieje że będzie w dół ) ;) Może też spróbuje zrobić ten koktajl .

Gość dysktetny hhhhh
hej dziewczyny powiem. Wam ze sama dieta nic nieda .trzeba biegac i cwiczyc systematycznie wtedy zobaczycie efekty

Hey pokolorowana.Mi ten koktajl smakuje.Tylko musi być to avocado naprawdę miękkie bo dziś miałam takie sobie i nie jest za dobry.A tak to mi robi się taki gęsty że jem go łyżeczką.Jak zafundowałam sobie dziś go na śniadanie to do 14 nic nie jadłam tak byłam pełna.Jutro muszę kupić więcej avocado żeby się przez parę dni dojrzał.Robię go na śniadanie i kolację.Pozdrawiam.

Gość hahahah....
Jak przy 160 cm schudniesz madzia do 70 kg to bedziesz grube, tluste, otyle babsko :D Teraz jestes maciora, obrzydliwa i smierdzaca. Wiec nie wychodz na dwor i nie strasz nam dzieci locho pierdolona :D

Gość hahahaha.....
Jak przy 160 cm schudniesz madzia do 70 kg to bedziesz grube, tluste, otyle babsko :D Teraz jestes maciora, obrzydliwa i smierdzaca. Wiec nie wychodz na dwor i nie strasz nam dzieci locho pierdolona :D