Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga26

wyprowadzka z PL do UK...

Polecane posty

Gość daga26

witam, kto w najbliższym czasie planuje wyprowadzić się z Polski i zamieszkać w Wielkiej Brytanii ?

Gość daga26
wyjazd planuję w lipcu-sierpniu...:)

Gość fdgdfghjk
a jakie plany masz poza tym czy masz w uk znajomych?

Gość daga26
plan juz mam - bede polowac na murzynkow z sekatorem i obcinac im kutaski i potem sprzedawac do polski na ebay jako organiczne wibratory.

Gość daga26
o jakie plany dokładnie chodzi ? o to co planuję robić w UK ? :) A jeśli chodzi o znajomych to mam tam brata

Gość fdgdfghjk
tak...jak planujesz ciekawa jestem jak ludzie wyjezdzaja do uk jak planuja ja mieszkam w stanach

zabezpieczyłam swój login, bo żaden d***k nie będzie się za mnie podszywał :)

Gość daga26.
dupczyni jak juz cos :P

Gość daga26.
sama jedziesz czy z kims? dlaczego wyjezdzasz?

Ja wyjechałam z Polski rok temu,mam mieszkanie,dobry samochod i prace za godne pieniadze.Nie wracam bo nie ma do czego.Tutaj tygodniowo zarabiam więcej niż Pl. UK to państwo przyjazne pracownikowi i rodzicowi,inaczej się tu żyje można powiedzieć że w końcu oddychamy pełną piersią i nie martwimy się że nam zabraknie na rachunki

do : fdgdfghjk dlaczego chcesz się przenieść ze Stanów do UK ? A jak wygląda moje planowanie ? ... - od niedawna zapisałam się na lekcje angielskiego, bo niestety mój angielski nie jest na tyle dobry, aby obeszło się bez dodatkowych lekcji :( -oprócz tego dużo uczę się w domu :) - i co najważniejsze oszczędzam na ten wyjazd...bo muszę mieć jednak jakieś zabezpieczenie finansowe

Gość tomtom
Taaaa... do brata.Ja pjechalem do siostry,miala mi pomoc znalezc prace no iii..Dwa tygodnie siedzialem na dupie bo ONA nie mogla wziasc dnia wolnego;-) Moj angielski byl kiepski wiec sam nie potrafilem nic zalatwic.Pomogli mi troche obcy ludzie zebym zarobil na powrot i troche kasy do zonki zeby wyslac.Kiedy moja siostra sie swietnie bawila moje dzieci jadly na sniadanie chleb z margaryna i herbate.Teraz to ja mam to d...pie,kupilismy w UK dom,corka studiuje,syn konczy high school.Nigdy nie pomoge nikomu z rodziny!Umiesz liczyc?To licz na siebie!Te slowa siostry zapamietam do konca zycia.Licze na siebie ale pomagam obcym ,jesli moge.

Przykro mi... ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło ... No zobaczymy jak to będzie...wsumie pokładam w nim nadzieję, że pomoże ogarnąć mi się w tym "nowym" dla mnie świecie...