Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovely miś

WPADŁ MI W OKO KOLEGA MĘŻA

Polecane posty

Gość Lovely miś

Witam. Chciałam się poradzić Was. Otóż kilka tygodni temu poznałam kolegę męża. widziałam go tylko raz w życiu albo na tym pierwszym i jedynym spotkaniu bardzo mi zainponował. Poprostu wpadł mi w oko ;) od tego spotkania minął już prawie miesiąc a ja codziennie przeglądam jego zdjęcia na jednym z portali społecznościowych. I wzdycham. Chciałabym się zaprzyjaźnić z nim bliżej. Chodzi mi tylko o przyjaźń, rozmowy a nie o seks, bo nie zmierzam zdradzać męża. poprostu wydaje mi się że mógłby zostać moim przyjacielem (oczywiście o ile on sam będzie tego chciał). Narazie kilka razy spotkałam się z jego żoną i zamieniłam z nia kilka słów. Myslicie że wypada mi sie z nim zaprzyjaźnić? Jak to zrobić? Jak z nim zagadać? Proszę tylko o poważne odpowiedzi bez głupich uwagi docinków i żartów.

Gość noiccoooooooo
Boze, co Ty pierdolisz....

Gość 6asikiop
a czego sie spodziewasz????????????????? pochwaly?? masz kryzys wieku i potrzebujesz potwierdzenia ze jestes atrakcyjna i tyle//// albo brocha cie swierzbi?

Chodzi mi tylko o przyjaźń, rozmowy a nie o seks, " nastepna która uwielbia sie oszukiwac :)

Gość wpadl ci w okoooo
i chcesz sie zaprzyjaznic? haha dobre :D

Gość lek
Nie , nie wypada. Masz odrobinę empatii ???To wyobraz sobie odwrotną sytuację ,że Twój mąż zaprzyjażnił się z żoną kolegi . Chodzą sobie na kawki i takie tam. Co bys czuła ? Byłabyś niewzruszona ?Czy by Cię trafił szlag? Odpowiedz sobie Autorko tak szczerze

Gość okulista potrzebny
"WPADŁ MI W OKO KOLEGA MĘŻA" Tytuł topiku sugerował wizytę u okulisty, ale już tekst jednoznacznie wskazuje na pilną potrzebę udania się do psychiatry.

Gość cynthia121
mężatka szuka przyjaciela dobre sobie... pozwól że zadam Ci jedno pytanie , po jakiego wała wyszłaś za mąż? żeby zaprzyjaźniać się z kumplami swojego wybranka? zmień pogląd na życie....

Gość temu misiu
coś wpadneło na rozum

Gość temu misiu
(w)zdycha się z powodu braku zaprzyjaźnienia

Gość temu misiu
nie zamierza się zdradzać męża bo jeszcze nie wie czy jego zaprzyjaźniony jeszcze nie kolega będzie chciał też temu misiu w oko.....coś tam coś tam

Gość ach te przyjaznie malzenskie..
ilez to radosci na poczatku i lez na koncu:D

Gość temu misiu
nie wypada oko wypada mi sie z nim zaprzyjaźnić

Gość Proszę tylko o poważne odpowie
poważnie to myślę misiu, że masz faceta do dupy nigdy ci porządnie nie wpierdolił dlatego ci się ckni

Gość gotowa na dzielenie się?
"Narazie kilka razy spotkałam się z jego żoną i zamieniłam z nia kilka słów." I wyraziła gotowość na podzielenie się swoim starym z tobą?

Gość fdgdfghjk
tak bede czesciej narywac jak zbierze sie wiecj widzow - chce nagrywac dwa razy w tygodniu a potem jak wiecej widzow to bede nagrywac trzy razy :)

Gość Lovely miś
większość opdpowiedzi wyjątkowo kulturalna, no ale czego mozna sie spodziewać po was.

Gość Lovely miś
samotny romantyk dzieki :) jedyna kuluralna odpowiedz. Widzisz w tym aspekcie o tym nie pomyślałam. Ale mimo wszystko spotkań z nim i jego żoną będzie ciężko uniknąć bo mój mąż i on mają wspólne zaineteresowania i często się spotykają. Najczęściej sami, albo u niego w domu we 3 (beze mnie). No ale raz na jakiś czs i ja do nich dołączam bo ile można wymyslać pretekstów żeby uniknąć spotkania z nim.

Gość wyjmij go jak najpredzej
bo jeszcze zakazenie ci sie wda i wtedy bedzie wiekszy problem

Gość Lovely miś
kurka ale zabawna odpowiedz, normalnie sikam ze śmiechu :))))

polecam sie na przyszlosc wiesz, pogadalabym z toba na ten temat , ale nie na forum debili masz moze aqq?

Gość lek
Skoro to takie zabawne w dodatku dla ciebie jest to współczuję 2 połówce , będzie z tego pasztet

ludzie,ale wy jestescie malostkowi, boicie sie , ze wasz partner was zdradzi? wiec uwaga!albo , zdradzil , albo zdradza, albo zdradzi takie sa fakty czy to zdrada emocjonalna,czy "dotykowa"

Gość Lovely miś
nie, nie mam. Gadam tylko tutaj. Ale czasami żałuję. Ze względu na głupie odpowiedzi. Dla mnie to naprawdę problem. Nie chcę zranić ani jego ani jego żony a tym bardziej mojego męża. Ale jak juz pisałam, spotkań z nim nie uniknę.

Gość Lovely misiaczku pokaż nam
"Lovely miś większość opdpowiedzi wyjątkowo kulturalna, no ale czego mozna sie spodziewać po was." no to może poczytajmy sobie, jakie Ty masz myślenie i poziom???? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5157281