Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stairway

jestem za biedna żeby mieć faceta?

Polecane posty

Gość stairway

Jestem biedna, nie mam w zasadzie nic - wychowuję samotnie córkę i z tego powodu nie mogę pracować zbyt dużo - żyję z pensji z miesiąca na miesiąc. Mam z tego powodu straszne kompleksy. Mam wrażenie, że mężczyźni mną gardzą, bo nie radzę sobie w życiu tak jak powinnam. Przeraża mnie fakt, że większość z nich oczekuje atrakcyjnego wyglądu, tych wszystkich pończoch, fryzur, blyskotek a ja muszę kombinować żeby mi starczyło na nowe buty :( Co gorsza mam świadomość, że potrafię zainteresować niejednego faceta - wielokrotnie zdarzało mi się prowadzić długie rozmowy w sieci i zawsze kończyło się to komentarzem, że miło i interesująco się że mną rozmawia. Nie jestem też brzydka - może nie mam wyglądu gwiazdy, ale potrafię wzbudzić zainteresowanie. Wszystko się jednak kończy kiedy zaczynam mówić o swoim życiu. Wtedy każdy albo traci zainteresowanie albo zaczyna traktować mnie tak, jakby mi łaskę robił, że w ogóle wpuscilby mnie do swojego łóżka :/ Zaczynam czuć się samotna.

Gość gfdrs
Ja bym sie nie umówił z laską która ma dziecko

Gość chlopak z zagranicy
A ile lat ma Twoja Corka ?

Wszystko się jednak kończy kiedy zaczynam mówić o swoim życiu. Wtedy każdy albo traci zainteresowanie albo zaczyna traktować mnie tak, jakby mi łaskę robił, że w ogóle wpuscilby mnie do swojego łóżka :/ to nie mow. Pewnie jestes ok, tylko niepotrzebnie uzalasz sie nad soba.

Gość stairway
Moja córka ma 10 lat, to już nie jest malutkie dziecko. Mogłabym nie mówić gdyby chodziło tylko o przelotny seks - ale jak mam ukrywać to przy dłuższej znajomości?

Gość aaaaaaarwena
moze wlasnie uzalasz sie a nie normalnie o tym mowisz, to pewnie odstrasza i facet czuje ze moze ci robic łaske, nie pozwol na to

stairway Sieć nie jest najlepszym miejscem na szukanie faceta. Nie musisz ukrywać swojej sytuacji. Wiele kobiet z dzieckiem znajduje partnera. Trochę wiary w siebie ;)

jak jestes taka biedna i na nic ci nie starcza to skad masz internet przeciez to nie jest tanie.Glupoty piszesz

Gość macius234543
Nie chodzi o to, ze jestes biedna. Chodzi o to, ze masz dziecko i dlatego bedzie ci bardzo trudno znalezc faceta. Jakiegokolwiek. O wartosciowym radze zapomniec.

Gość JużZimna**
Hehe, najlepiej to jak się dzieci wypowiadają n apoważne tematy o wartościowych należy zapomnieć. hehe ma dziecko to musi sie zadawać z menelami i z marginesem. ech

1* przestan sie uzalac na soba 2* na pewno sobie swietnie radzisz 3* jak spotkasz wlasciwego faceta to nie bedzie mu to przeszkadzalo 4* nie rob z siebie ofiary zycia ani pokrzywdzonej, badz dla innych zaradna i usmiechnieta 5* na poczatek nie szukaj w facecie przyjaciolki, nie zwierzaj im sie , i nie daj odczuc ,ze ci zle, jak madry facet to sam zrozumie Ja mam synka 11 lat , i od ponad 8 lat sama go wychowuje, i tez tak jak ty kiedys zylam i myslalam, ale nie dzisiaj. Dalej jestem sama, eehh czasami jest jakis gosc aby bylo milej. Jednak juz od dawna nie uzalam sie , zyje ok, jakos daje rade, choc kiedys brakowalo od 1 do 1, ale dzis jest inaczej. Jestem wolna od nikogo niezalezna w zaden sposob. A po cholere mi facet..tak sobie czasami mysle tez....chcesz to napisz na email arpad1717@gmail.com

Gość DO stairway
Twoje zarobki nie mają tu znaczenie tylko ten bękart. Faceci nie chcą być jeleniem, trzeba było się nie puszczać albo chociaż ciąże usunąć, a nie teraz żyjesz jak żebraczka

Gość adoratior
jak ta mala ma juz 10 lat to za rok bedzie mogla zaczynac jako Galerianka i bedziecie miec kasy od cholery :) Usmiechnij sie a do Ciebie szczescie sie tez Usmiechnie :)

Gość macius234543
no dobrze, jezeli naprawde uwazasz, ze to nie dziecko jest przeszkoda i wartosciowy facet zamiast wybrac sobie kobiete bez balastu, wybierze kobiete z 10letnia corka, co wiaze sie takze z kosztami, to cofam swoje slowa.

Gość JużZimna**
popierdolone młodociane zjeby - szkoda ze was w odpowiednim czasie nie wyskrobano

Gość DO stairway
Najpierw uprawiają seks bez zabezpieczenia a później z dzieciakiem zostają, trzeba było mysleć jak się ruchało, albo wybierać rozsądnych partnerów którzy nie potraktóją was jak śmieci. a pozniej takie samotne matki siedzą na necie i się żalą że jest im źle, żałosne to jest, niech lepiej się zajmą bękartem a nie facetami

Gość DO stairway
🖐️ nie potraktują

Gość adoratior 2
daj mi tom malom na godzinke i jusz dzisiaj zarobisz pieniondze

Gość macius234543
zycie jest brutalne. Jedyna szansa na to, ze autorka tego watku znajdzie kogos w miare rozsadnego jest to, ze musi byc atrakcyjna. Inaczej szanse wlasciwie zerowe.

Gość JużZimna**
Maciuś nie wymądrzaj się matołku. Dla niektórych prawdziwych facetów atrakcyjna jest fajna osobowość, zwłaszcza dla tych, co szukają kandydatki na partnerkę życiową. a reszta szuka wypacykowanych lal do posuwania. To niech szuka. Kij im o oko, żeby nie wyrazić się dosadniej. :o

Gość DO stairway
ale przecież te wszystkie samotne matki to też były lale do ruchania, tylko w ciąże pozachodziły i seks zabaweczki się popsuły, więc trzeba było je zostawić same i szukać nowych dziewcząt taka prawda, kobieta z dzieckiem nie jest juz pierwszą liga, facet który może sobie znaleźć bezdzietną to zrobi to i w dupie będzie miał samotną matkę i jej bękarty 🖐️

Gość stairway
Powinnam się była spodziewać takich komentarzy. Nigdzie nie napisałam, że moje dziecko nie ma ojca, tylko że je samotnie wychowuję. Połowa moich kłopotów związana jest z tym, że musiałam uciekać przed moim mężem. Ale daleka jestem od tego żeby twierdzić, że wszyscy faceci to sukinsyny tacy jak on. Niemniej zaczynam dochodzić do wniosku, że ci "normalni" za bardzo się ukrywają. Nie uzalam się nad sobą, raczej jestem z tego dumna, że dale sobie rade mimo wszystko, tylko wkurza mnie fakt, że trafiam na facetów, którzy uważają, że powinnam godzić się na wszystko tylko dlatego, że "to oni płaca".

Gość macius234543
Wyglad jest bardzo wazny. Osobowosc oczywiscie tez. Nie twierdze, ze autorka tych atutow nie posiada. Jak napisalem: przeszkoda jest dziecko. Po co normalnemu facetowi na partnerke zyciowa kobieta z dzieckiem, skoro moze wziac taka bez dziecka? A w tym przypadku bierze sobie na kark dwie dodatkowe osoby na utrzymanie, bo autorka, jak sama napisala, nie ma nawet na ponczochy.

Gość adoratior
My placimy ,My zadamy !!!!!!!!!!!

Gość macius234543
Stairway: no coz, a jakich odpowiedzi sie spodziewalas? Ja ci dobrze zycze i chcialbym, zebys znalazla "normalnego", ale jasno wyjasnilem, dlaczego nie bedzie to proste.

Gość JużZimna**
Maciuś- NIKOMU nie jest lekko, wyrachowani faceci obawiają się że kobieta, która cierpi niedostatek, może by chciała poprawić swój byt jego kosztem... Faceci są materialistami, najlepiej jakby żadna nigdy nic nie chciała.

Gość niestety ale zgadzam się z tym
że z dzieckiem masz o wiele trudniej. takie są fakty :(

Gość JużZimna**
no tak, każdy kalkuluje... a nikt z Was nie wierzy w miłość?

Gość DO stairway
to gdzie ty znalazłaś takiego męża, ze musiałaś przed nim spierdalać? mogłaś najpierw mysleć

Gość macius234543
JuzZimna: sam materializm jako taki nie jest niczym zlym, o ile nie wystepuje w nadmiarze i jako glowna cecha. To raczej zdrowe podejscie do tematu. Bo przeciez nazwijmy rzeczy po imieniu: autorka tego watku chce sobie po prostu poprawic sytuacje materialna. Nie ma w tym nic zlego. Ja to rozumiem. Aha i prosze mnie nie wrzucac do jednego worka z innymi facetami. Ja odpowiadam wylacznie za siebie.