Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkjgheruighrtg

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość sdkjgheruighrtg

wczoraj zakonczylam opakowanie tabletek antykoncepcyjnych,chcialam w tym miesiacu nie robic przerwy 7-dniowej. ale nie moge dzis kupic tabletek czy jesli wezme jutra z jednodniowa przerwa to miesiaczka sie nie pojawi???

Gość f888888
możesz spokojnie dać klientowi doopy

Gość sdkjgheruighrtg
sam se kuzwa daj doopy!!!!!!!!!

Gość sdkjgheruighrtg
up

Gość 91
ja nawet dwa dni pozniej wzielam i bylo ok:) sama robie przerwe raz na kwartal:)

Gość sdkjgheruighrtg
bo zabezpiecze sie dodatkowo ale mamy rocznice i kurcze zalezy mi zeby mieisaczka naie przyszla

Gość 91
nie bedzie nie martw sie:) to tak jak bys zapomniala jedna lyknac z tych 21:) widzisz ja np mam 3 dni okres i zawsze dostaje na 4-5dzien po odstawieniu wiec czasem mi sie zdazylo wziac po dwoch dniach przerwy ale to rzadko :) bawcie sie dobrze

Gość sdkjgheruighrtg
mi zawsze przychodzil na 3 dzien po odstawieniu. a okres u mnie trwa jakies 6 dni

Na dwoje babka wróżyła... ja jeśli mi się zdarzyło zapomnieć o jednej z 4-5 ostatnich tabletek i dalej normalnie "dociągałam" do końca opakowania, to dostawałam okres o te kilka dni wcześniej. Tak jakby organizm pod koniec opakowania wyczekiwał na ten moment, kiedy nie dostanie tabletki i reagował natychmiast nie zważając na te kilka tabletek, które jeszcze po jednodniowej przerwie brałam.